上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 35

收藏  |  訂閱
2.8k  56.1k

小龍語錄三十三~欣賞別人就是莊嚴自己

忙到甩碌既中午~各位開飯喇:smile_04: :smile_46:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-8-31 12:43 PM 發表
小龍語錄三十三~欣賞別人就是莊嚴自己

忙到甩碌既中午~各位開飯喇:smile_04: :smile_46:

人頭 5 好講人!

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2011-8-31 10:34 AM 發表 查看引用來源

話說我第一次楂(平日),好多一pair pair男女見到,男見到口當然說On9,但個心就....女既就98.88%一定羨慕,又可以叫花店送:smile_o09:
根據陳七@監察事務所非正式統計:無論上面定下面,10個女仔,9個希望在人面前收到 ...
認同

如果係我就一定係自己拿住送過去

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-8-31 10:58 AM 發表 查看引用來源

禾以為沉區的人..熱情豪邁...
原來都有d唔係...聽到巧門..........
不如出門口打wok 勁...了事算 l a ........巧煩!!
啖氣落吾到:smile_39:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-8-31 11:04 AM 發表 查看引用來源

On special occasions, yes !!!  但平時間 5 中都會去花墟一起買花花!我自已選購就最喜歡香檳百合,要大冧個種。

我就鍾意太陽花~望落去好燦爛好開心:smile_o06:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-8-31 11:07 AM 發表 查看引用來源
係喎,龍 E 呢兩日無出現啊!:smile_41:

花花,你收埋他???:smile_41:
返黎啦~忙到甩碌呀:smile_o16:

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2011-8-31 11:08 AM 發表 查看引用來源

唉...妳/你落街見到有條狗吠你,你會典樣做:smile_o06:  
我會吾理佢:smile_35:

引用:
原帖由 o_~ 於 2011-8-31 11:09 AM 發表 查看引用來源

去香檳大廈採花呀嘛!
最怕輪街症:smile_45:

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-8-31 11:09 AM 發表 查看引用來源

冇喎...!!  佢係末同 BB ...happy 到唔色返屋企???
又或者電腦壞左 ??
公司好多野做呀:smile_39:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-8-31 01:01 PM 發表

公司好多野做呀:smile_39:  
嗱,個檔口交返比你!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆