上一頁下一頁
發新話題

小露又忍吾住啦,更新p.163

收藏  |  訂閱
2.4k  481.2k

你令我唔想瞓去等你出post.

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-6-12 11:09 PM 發表 查看引用來源
PART 2
佢地嘈左陣... 又聽到 D 吸氣聲同 (唔 ... 丫 .... )咁既聲我諗個女仔又比個男仔氹返啦
過多陣又到聽到 D 食腸腸既聲丫.... 搞到我都想要丫... 嘻嘻 ... 忍唔住...
伸左隻手入褲仔度... 摸下妹妹先. ...
好正啊我都想遇下條仔咁既情況呀
你個時驚定係興奮呢?
等你下回呀

我都想有甘好彩:smile_o03:

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-6-12 11:09 PM 發表 查看引用來源
PART 2
佢地嘈左陣... 又聽到 D 吸氣聲同 (唔 ... 丫 .... )咁既聲我諗個女仔又比個男仔氹返啦
過多陣又到聽到 D 食腸腸既聲丫.... 搞到我都想要丫... 嘻嘻 ... 忍唔住...
支持丫 ~ 之後你係唔係有得食腸 la ?

引用:
PART 2
期待下一part

成日玩到咁激...最衰我冇你密碼><

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-6-12 11:11 PM 發表 查看引用來源

係呀 ! 佢要我格式化囉
救左未?
不過格式化左都救到既, 但唔會係全部

可能飲左少少酒既關係,興奮多少少
引用:
原帖由 ivanho18 於 2011-6-13 05:05 AM 發表 查看引用來源

好正啊我都想遇下條仔咁既情況呀
你個時驚定係興奮呢?
等你下回呀

SUPPORT , I LIKE YOUR POST

引用:
原帖由 愛露出自己 於 12-6-2011 11:09 PM 發表 查看引用來源
PART 2
睇黎我得閒都要行下樓梯先得啦~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆