上一頁下一頁
發新話題

(^.^)"

收藏  |  訂閱
891  36.5k

引用:
原帖由 kingofsex 於 2009-10-29 09:50 PM 發表 查看引用來源

係啦, 下次開心d. 有團pm 你.
好~~希望你係O門斬到何生一頸都係~~再食埋件QQ:smile_o13:

引用:
原帖由 hung14 於 2009-10-29 10:10 PM 發表 查看引用來源

好~~希望你係O門斬到何生一頸都係~~再食埋件QQ:smile_o13:
我而家同上次生日揀果條女QQ緊.

引用:
原帖由 kingofsex 於 2009-10-28 10:35 PM 發表 查看引用來源

拿, 我冇講過呀.

其實預左一齊玩抽下水冇所謂. 咀就唔係咁好啦, 唔通我去咀呀joe 哥條女咩.
我都有咀過joe兄條女bor, 𣎴過係上次中秋係東X嗰晚:smile_o10: ,講真嗰條女有D癲癲地,不是我主動咀。
最後絛女仲癲到週圍 "立慶"其他師兄,其中一位師兄仲無端端俾佢起腳踢, 搞到joe兄要紅牌趕佢出場...:smile_39:

有時D女主動去咀其他師兄係想搏下次嗰位師兄mark佢...:smile_44:

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2009-10-29 09:48 PM 發表 查看引用來源
Hi 雄少,你好:smile_o11: 上次好玩嗎?:smile_o10:
係wow雄少,上次係e東簡唔簡到女過夜呀?我係康X就揾到件啱晒咀形的,她總下次她𣎴用上班時叫我上去陪佢去週圍玩tim:smile_04:

引用:
原帖由 vincentchow630 於 2009-10-29 11:16 PM 發表 查看引用來源

我都有咀過joe兄條女bor, 𣎴過係上次中秋係東X嗰晚:smile_o10: ,講真嗰條女有D癲癲地,不是我主動咀。
最後絛女仲癲到週圍 "立慶"其他師兄,其中一位師兄仲無端端俾佢起腳踢, 搞到joe兄要紅牌趕佢出場 ...
明白. 但 joe 哥條女, 我唔敢咀.

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2009-10-29 09:48 PM 發表 查看引用來源
Hi 雄少,你好:smile_o11: 上次好玩嗎?:smile_o10:
玩就ok, 但囡囡一般啦, 下次要再早點簡~~:smile_o11:

引用:
原帖由 vincentchow630 於 2009-10-29 11:27 PM 發表 查看引用來源

係wow雄少,上次係e東簡唔簡到女過夜呀?我係康X就揾到件啱晒咀形的,她總下次她𣎴用上班時叫我上去陪佢去週圍玩tim:smile_04:
咁好呀, 你就好啦, 怡東好鬼多人呀, 都有d ok既, 我冇食呀, 我fd搵左個500既~~:smile_o01:

係wow雄少,上次係e東簡唔簡到女過夜呀?

引用:
原帖由 kingofsex 於 2009-10-29 11:30 PM 發表 查看引用來源明白. 但 joe 哥條女, 我唔敢咀.
放心喎. Joe哥甘好人實唔會介意

引用:
原帖由 whwhfun 於 2009-10-29 11:40 PM 發表 查看引用來源

咁好呀, 你就好啦, 怡東好鬼多人呀, 都有d ok既, 我冇食呀, 我fd搵左個500既~~:smile_o01:
我嗰件都係500,𣎴過我就醒多兩舊比佢,就當我係福仔到揾唔到女坐,慳咗D小費比佢做貼士:smile_04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆