上一頁下一頁
發新話題

朋友至上,Q爆型爆索爆再相聚 PART 57

收藏  |  訂閱
1.5k  26.9k

引用:
原帖由 **貶貶** 於 2009-8-12 10:52 AM 發表 查看引用來源

15 16中~~!:smile_o06: :smile_o06:
比你諗多 6個鐘啦 :smile_o06:

引用:
原帖由 心宜 於 2009-8-12 10:49 AM 發表 查看引用來源
1,,

咁就玩盡佢啦..想去邊玩先:smile_o01:
都玩夠喇~~!而家累到想屎~~~!:smile_o08: :smile_o08:

引用:
原帖由 macaroni 於 2009-8-12 10:52 AM 發表 查看引用來源

我都有好多個GARY 電話 :smile_o01:
GARY,喺邊個離,,唔會喺唐唐呀:smile_o04:

引用:
原帖由 **貶貶** 於 2009-8-12 10:54 AM 發表 查看引用來源

都玩夠喇~~!而家累到想屎~~~!:smile_o08: :smile_o08:
大假去邊到玩呀

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-12 10:50 AM 發表 查看引用來源

我有好多時間, 但唔係有好多機會呀
呢度咁多PARTY,實大把有得玩啦~~!:smile_o12: :smile_o12:

引用:
原帖由 **貶貶** 於 2009-8-12 10:52 AM 發表 查看引用來源

15 16中~~!:smile_o06: :smile_o06:
好搞笑呀....15 16中, 16 15中, 十五十六中

引用:
原帖由 **貶貶** 於 2009-8-12 10:55 AM 發表 查看引用來源

呢度咁多PARTY,實大把有得玩啦~~!:smile_o12: :smile_o12:
咁都要你到先得:smile_o01:

引用:
原帖由 **貶貶** 於 2009-8-12 10:55 AM 發表 查看引用來源

係我冇咁多機會成日出去玩呀

引用:
原帖由 心宜 於 2009-8-12 10:55 AM 發表 查看引用來源

大假去邊到玩呀
同D FD去咗DISNEYLAND~~!:smile_o11: :smile_o11:

引用:
原帖由 **貶貶** 於 2009-8-12 11:00 AM 發表 查看引用來源

同D FD去咗DISNEYLAND~~!:smile_o11: :smile_o11:
果到無咩玩,,,喺去D SHOP ,睇下DISNEY精品

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆