上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 生耳邑 dada 豬生日快樂 ﹗

收藏  |  訂閱
1.5k  28.3k

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-8-10 09:38 AM 發表 查看引用來源

mor mor 3d.......
至緊要開心丫......
不過我次次見親你地都好開心

今日去邊玩丫....
里見禾咁心廣體胖就知啦~~    一陣去食舖肥

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-8-10 09:39 AM 發表 查看引用來源

你係6月? 都有咁多人生日???:smile_14:

早呀rita...
摸摸inliz.......係呀........六月都有巧多人生日.......暑假做錯事嘛....我要去白白反工喇:smile_15:

引用:
原帖由 happy19man 於 2009-8-10 09:41 AM 發表 查看引用來源
:smile_38: 早晨:smile_38:
早晨, 19~~~~

蛇蛇, 你係邊丫......:smile_13:
唔好"呢埋"嚇人播

引用:
原帖由 downdownda 於 2009-8-10 09:41 AM 發表 查看引用來源

十個左右~~:smile_14:  可以一起興祝喎~~:smile_30: :smile_30:  我在面書, 都係寫8x年架~~
我地俾你玩到氹氹轉丫....

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-8-10 09:43 AM 發表 查看引用來源

摸摸inliz.......係呀........六月都有巧多人生日.......暑假做錯事嘛....我要去白白反工喇:smile_15:
我識好少六月生日咋喎.....:smile_13:

好, 慢行啦.....

[fly]祝3d生日快樂, 青春常駐, 身體健康[/fly]

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-8-10 09:43 AM 發表 查看引用來源

88~~靚女~~:smile_o07: :smile_o07:

引用:
原帖由 downdownda 於 2009-8-10 09:42 AM 發表 查看引用來源

里見禾咁心廣體胖就知啦~~    一陣去食舖肥
係咪海日丫....咁快手腳訂左位啦

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-8-10 09:43 AM 發表 查看引用來源

早晨, 19~~~~

蛇蛇, 你係邊丫......:smile_13:
唔好"呢埋"嚇人播
不經不覺.........出現:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-8-10 09:44 AM 發表 查看引用來源

我地俾你玩到氹氹轉丫....
邊有玩妳地, 妳咁好記性~~  :smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆