上一頁下一頁
發新話題

※→必壞站←※

收藏  |  訂閱
1.5k  27.4k

引用:
原帖由 心大人 於 2009-8-4 02:29 發表 查看引用來源
我好鐘意去尖東海旁吹風架:smile_13:
因為海旁有 LADIES NIGHT .. :smile_30:

引用:
原帖由 bee_1437 於 2009-8-4 02:29 發表 查看引用來源

又返工?收幾點?我通常都通頂:smile_o13:
今日走得架喇.. 星期 5 ,6 好忙架.. 第 2 朝先走得架通常.. :smile_42:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-8-4 02:28 AM 發表 查看引用來源
仲諗住同妳去暢泳一番:smile_24:
你教我囉:smile_47:

引用:
原帖由 快樂Lv 於 2009-8-4 02:31 AM 發表 查看引用來源

都係5識踏水呢:smile_35:
唔識呀..我好想學架:smile_13:

引用:
原帖由 快樂Lv 於 2009-8-4 02:29 AM 發表 查看引用來源

吊..我認真架..:smile_19: :smile_19:
係咪認真架..:smile_13:

引用:
原帖由 快樂Lv 於 2009-8-4 02:31 發表 查看引用來源

都係5識踏水呢:smile_35:
我都係.. 識游 唔識浮. .
引用:
原帖由 apple724 於 2009-8-4 02:34 發表 查看引用來源
學埋啦... 你而家有時間.. 個邊又啱哂你學.. 學完去沙巴 玩~

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2009-8-4 02:32 AM 發表 查看引用來源

今日走得架喇.. 星期 5 ,6 好忙架.. 第 2 朝先走得架通常.. :smile_42:
ja係你暗示而家去得玩:smile_o01:

引用:
原帖由 apple724 於 2009-8-4 02:34 AM 發表 查看引用來源
你返黎hk..我教你啦:smile_o05:

引用:
原帖由 快樂Lv 於 2009-8-4 02:30 AM 發表 查看引用來源

學到d..1 ..2..3..4..5..d數目字囉
咩黎架..有D咁既野架咩:smile_30:

引用:
原帖由 bee_1437 於 2009-8-4 02:35 發表 查看引用來源

ja係你暗示而家去得玩:smile_o01:
好明顯.. . 行得未 ? :smile_46:  
不過而家你大唔起架喇.. 有 bf ..
引用:
原帖由 bee_1437 於 2009-8-4 02:36 發表 查看引用來源

你返黎hk..我教你啦:smile_o05:
啱哂..  女救生員 教... 蒲蒲 識學識~ :smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆