上一頁下一頁
發新話題

曖昧(加左相啦!)

收藏  |  訂閱
1.5k  71.1k

引用:
原帖由 gum717 於 2009-7-23 22:55 發表 查看引用來源

咩意思呀又..........:smile_o10:

我好肯定話比妳知.......最多一次半.........:smile_34:
無咩意思呀!話你勁之嘛!
一次半都好好啦!:smile_o05:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-7-23 22:52 發表 查看引用來源

唔撚得........有人做左喇...:smile_38: :smile_38:

再諗過.....:smile_45: :smile_45:
咁呀!你係我大婆啦!
好心你俾人做左就5好俾我揀啦!

你講真??我真係即刻入黎車你架...之後聽日送你返工啦

引用:
原帖由 sexyangle 於 2009-7-23 10:56 PM 發表 查看引用來源

無咩意思呀!話你勁之嘛!
一次半都好好啦!:smile_o05:
因為第2 次.....妳話頂唔順......要抖抖...:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 sexyangle 於 23/7/2009 10:19 PM 發表 查看引用來源

收錢架喎!
講心唔講金
得唔得先

引用:
原帖由 ~~辣椒仔~~ 於 2009-7-23 23:00 發表 查看引用來源

講心唔講金
得唔得先
得架!

引用:
原帖由 sexyangle 於 2009-7-23 10:58 PM 發表 查看引用來源

咁呀!你係我大婆啦!
好心你俾人做左就5好俾我揀啦!
我咪講左......有關人士既關係同名囉......:smile_45:

是但啦........妳叫我大婆...:smile_38: :smile_38:

我叫妳做~~~~~~~~~~~~~~口爆甘蕉.....:smile_30:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-7-23 22:59 發表 查看引用來源

因為第2 次.....妳話頂唔順......要抖抖...:smile_34: :smile_34:
咪吹水啦!你有咁勁咩!

引用:
原帖由 lauwhang 於 2009-7-23 10:58 PM 發表 查看引用來源
你講真??我真係即刻入黎車你架...之後聽日送你返工啦
照顧周到.............低妳有野食....:smile_o12:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-7-23 23:01 發表 查看引用來源

我咪講左......有關人士既關係同名囉......:smile_45:

是但啦........妳叫我大婆...:smile_38: :smile_38:

我叫妳做~~~~~~~~~~~~~~口爆甘蕉.....:smile_30:  
俾D創意啦!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆