上一頁下一頁
發新話題

誠徵36或以上單身男士, 做朋友,伴侶或渴望建立家庭生活均可(不要sp)

收藏  |  訂閱
1.5k  32.9k

引用:
原帖由 chefung 於 2009-7-27 11:24 PM 發表 查看引用來源

有自信 :smile_o12:
我這樣想對不對:smile_41:放開一點 我感覺會舒服好多,

時常諗住話一定要結婚, 好似趕上車一樣, 感覺好辛苦:smile_27::smile_27:

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-7-27 11:21 PM 發表 查看引用來源
我發覺 如果我放開 我會開心好多:smile_46: :smile_46:
有時, 會唔開心, 見到fd 和同學都一一和男友結婚了, 但自己就不好彩

心想, 同學和fd 不是一定比自己好, 自己亦無甚麼大缺憾, 諗諗下就會好唔奮氣, 好不開 ...
肯放開咪好 law

引用:
原帖由 chefung 於 2009-7-27 11:24 PM 發表 查看引用來源

有自信 :smile_o12:
你走出街望下, 1對對的情侶, 10個有8個都不是靚仔靚女, 只是平凡樣, 又一樣找到伴侶\

我見有些好差的 都可以結婚:smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 bulluck 於 2009-7-27 11:26 PM 發表 查看引用來源

肯放開咪好 law
行動照做, 但不要太緊張, 會好一點:smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-7-27 11:21 PM 發表 查看引用來源
我發覺 如果我放開 我會開心好多:smile_46: :smile_46:
有時, 會唔開心, 見到fd 和同學都一一和男友結婚了, 但自己就不好彩

心想, 同學和fd 不是一定比自己好, 自己亦無甚麼大缺憾, 諗諗下就會好唔奮氣, 好不開 ...
very very very correct attitude :smile_o12: :smile_o12:

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2009-7-27 11:29 PM 發表 查看引用來源

very very very correct attitude :smile_o12: :smile_o12:
我真是這樣想的..:smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-7-27 11:28 PM 發表 查看引用來源

行動照做, 但不要太緊張, 會好一點:smile_40::smile_40:
識咁諗係咪開心D:smile_o12:

引用:
原帖由 bulluck 於 2009-7-27 11:29 PM 發表 查看引用來源

識咁諗係咪開心D:smile_o12:
得個諗字無用 係要做得到先有用:smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-7-27 11:30 PM 發表 查看引用來源

得個諗字無用 係要做得到先有用:smile_40::smile_40:
有沒有想過參加一些興趣班識下人咁呢?
叫FRIEND 介紹FRIEND?

引用:
原帖由 chefung 於 2009-7-27 11:33 PM 發表 查看引用來源

有沒有想過參加一些興趣班識下人咁呢?
叫FRIEND 介紹FRIEND?
少, 不過要參加 我覺得係要參加一些男性多玩的活動 先得

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆