上一頁下一頁
發新話題

R's 8月風暴過後繼續玩 ~ CP 有錢佬團 (詳情請看第一頁) [第二版]

收藏  |  訂閱
1.5k  35.5k

引用:
原帖由 明動 於 2009-7-24 12:04 AM 發表 查看引用來源

我都想問呢個問題好耐.... :smile_13:
而家人仔1對88,比起我啱啱上去玩1對12x至1對13x,真係負擔重好多,而家上次一晚都要成2千港紙,有d師兄仲可以個個星期上,真係勁

引用:
原帖由 明動 於 2009-7-24 12:04 AM 發表 查看引用來源
我都想問呢個問題好耐.... :smile_13:
明動兄, 又蒲頭啦, 忙唔忙呀!! :smile_15:俾你們講講下我都想知埋一份添:smile_o01:

溫馨提示: 等緊你8/8出現一齊上去o架

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-7-23 11:57 PM 發表 查看引用來源

佢又斷左片:smile_42: :smile_42: ......
洛辛堡

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-7-24 12:10 AM 發表 查看引用來源

明動兄, 又蒲頭啦, 忙唔忙呀!! :smile_15:俾你們講講下我都想知埋一份添:smile_o01:

8/8咩事.....

引用:
原帖由 非典型廢人 於 2009-7-24 00:03 發表 查看引用來源
其實咁多位師兄可唔可以話俾我知,你地點解有d人可以一個月上去兩三次既,唔通你地月入好高??冇家庭負擔??
我都想知:smile_35:

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-7-24 12:10 AM 發表 查看引用來源

嘿嘿.... 我成日都會失驚無神出現.... :smile_o01:

引用:
原帖由 CP伏特加 於 2009-7-24 12:12 AM 發表 查看引用來源

洛辛堡
洛辛堡輸緊喎:smile_19:

引用:
原帖由 非典型廢人 於 2009-7-24 12:08 AM 發表 查看引用來源

而家人仔1對88,比起我啱啱上去玩1對12x至1對13x,真係負擔重好多,而家上次一晚都要成2千港紙,有d師兄仲可以個個星期上,真係勁
咁你下次見面就要問問差唔多個個星期上去既o個幾個 "王" 啦:smile_41:

我得暑假7,8月先得閒,
平時就一個月最多一次~~:smile_44:

引用:
原帖由 非典型廢人 於 2009-7-24 12:15 AM 發表 查看引用來源

洛辛堡輸緊喎:smile_19:
佢可能已斷片~~:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆