上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  214.4k

引用:
原帖由 ReeveLeung 於 2009-3-4 06:34 PM 發表 查看引用來源
我割左5日...仲有血同龜頭下面腫左一大舊唔知咩黎=.=
係~~~根果個位好大舊:smile_38:

不過我就第6日已經無用沙布了~

係呀,d包皮已經唔可以包番住個j頭....定死左係j頭下面...打飛機真係唔打慣...不過始終都要打...

希望大家都快d慣啦
引用:
原帖由 keung316 於 2009-3-5 01:49 AM 發表 查看引用來源

定曬la........皮都無~~~~打飛機都唔想la.....無包皮打飛機好唔舒服:smile_27:

繫帶係腫d架啦.....我割左成個月都仲好大舊咁,繫帶比j頭敏感呢
引用:
原帖由 keung316 於 2009-3-5 01:50 AM 發表 查看引用來源

係~~~根果個位好大舊:smile_38:

不過我就第6日已經無用沙布了~

回覆 852# 的帖子

但你沒發覺沒有包皮打jj時間會長久很多嗎? 以前有包皮的時候, 很快就射了 :smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 小比利 於 5/3/2009 03:09 PM 發表 查看引用來源
但你沒發覺沒有包皮打jj時間會長久很多嗎? 以前有包皮的時候, 很快就射了 :smile_44: :smile_44:
請 check pm

各位師兄 我未扯果陣用手可以反到 不過係好似接褲腳咁反入去
唔反就咁扯只係露到少少出黎
反左再扯GE 就扯到一半覺得好緊  再扯又驚會扯到D皮爆開
平時柯尿果陣會迪尿

我咁GE情況係咪要割

仲有我D包皮太緊 扯左果陣 打飛機果陣隻手完全接觸唔到龜頭 打好耐都無FEEL射

時間係耐左呀,不過冇咁舒服係事實....可能遲d慣左會好d掛...

你依家包皮係咪劣唔到上去j頭架啦?我依家塊皮好似定死左係j頭下面...
引用:
原帖由 小比利 於 2009-3-5 03:09 PM 發表 查看引用來源

驚會扯到D皮爆開,一定要割啦,你包皮口太窄啦...

你幾多歲?
引用:
原帖由 chanyu871117 於 2009-3-6 12:40 AM 發表 查看引用來源
各位師兄 我未扯果陣用手可以反到 不過係好似接褲腳咁反入去
唔反就咁扯只係露到少少出黎
反左再扯GE 就扯到一半覺得好緊  再扯又驚會扯到D皮爆開
平時柯尿果陣會迪尿

我咁GE情況係咪要割

仲有我D包皮太緊  ...

21~~~~~~~~

引用:
原帖由 pigdigreat 於 2009-3-5 11:05 AM 發表 查看引用來源
繫帶係腫d架啦.....我割左成個月都仲好大舊咁,繫帶比j頭敏感呢
成個月都仲咁大舊.....咁其實好唔好得返架呢?? 我見AV男下面有2舊好似肌肉咁既野架MA正常,好型架=.=
一直咁腫好唔返咪PK...>.<

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆