上一頁下一頁
發新話題

29/8星期5晚[北蒲生日]K Party (新人報名請直接PM~婷婷~!!)+出值名單#2

收藏  |  訂閱
1.3k  36.1k

引用:
原帖由 盤古 於 2008-8-27 10:35 PM 發表
咁早收工喇靚女~~~:smile_38:  
O米你O甘黑心啊。。
想我死系公司O羊。。。。。:smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-27 10:37 PM 發表

佢有人養, 邊駛做架
你又知。。。:smile_14: :smile_14:
真系有人养果点早都唔洗出来做啦。。。
我两公婆来噶。。。
自己稳钱自己洗。。。。

引用:
原帖由 ~婷婷~ 於 2008-8-27 10:58 PM 發表

O米你O甘黑心啊。。
想我死系公司O羊。。。。。:smile_22: :smile_22:
見妳上黎問下唧~~唔岩聽咪唔講野囉~~~:smile_45:

引用:
原帖由 盤古 於 2008-8-27 10:39 PM 發表
佢賺錢自己扮靚靚囉~~~:smile_30:  
呵呵。。。系女人都会啦。。。。

引用:
原帖由 盤古 於 2008-8-27 11:10 PM 發表
見妳上黎問下唧~~唔岩聽咪唔講野囉~~~:smile_45:  
大将军就识虾女人咯。。。:') :') :')

引用:
原帖由 ~婷婷~ 於 2008-8-27 11:19 PM 發表

大将军就识虾女人咯。。。:') :') :')
無言~~~:smile_44:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-26 10:11 AM 發表
佢正日咩
引用:
原帖由 dodiddone 於 2008-8-26 10:19 AM 發表

佢牌頭咁開、咪當正日囉...  
當晚12點係正日呀!!!!!:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-8-26 10:35 AM 發表
29/8星期5晚[北蒲生日]
我謹代表中華人民共和國,
國家領導、政治局常委
國務院、全體政拹委員
人大代表、全國人民
51名奪金運動員
沙灣村委、股份公司、自保隊
以及我的家人
以我個人名義.......Happy Birth ...
多謝費Sir,
有空就過來一齊飲柸呀:smile_15:

引用:
原帖由 louises 於 2008-8-26 04:41 PM 發表
今晚出發lu, 玩得開心d:smile_04:

為中國加油, 為藍生加油(照舊只推藍生既團, 唔推地點):smile_38:
多謝louises支持小弟Party!!:smile_15:

引用:
原帖由 蝦餃王 於 2008-8-26 05:44 PM 發表
:smile_34: 玩得開心哦 !!!!
好想你呀,
知你未必來到,
但你要盡量蒲頭呀!!天使!!:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆