上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.24

收藏  |  訂閱
1.0k  189.4k

回覆 811# uji_lover 的帖子

咁有係,反應和對波,薯片冇得輸,依家收費如何?如何

SSP 此類有二三十間。各花各眼。只要花多些時間和袋裹的。肯定可找到心怡。當然在這裹可得到指引但不去尋秘則沒有趣味!

引用:
原帖由 OWEN312 於 2020-6-26 00:33 發表 查看引用來源

大鍋店旁有一兩個熟女 都唔錯

師兄呢門足唔足鐘?  
深水埗髮仔無一間足鍾 !低處要算低!有廿五分鍾左右嘅你要珍惜!

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2020-6-27 21:36 發表 查看引用來源

深水埗髮仔無一間足鍾 !低處要算低!有廿五分鍾左右嘅你要珍惜!
咁搵笨又唔足鐘, 啲高級起機師唔識按仲要開三魚, 話係呢個價, 真係搵阿水黎幫襯囉!

引用:
原帖由 peter1975 於 2020-6-26 14:53 發表 查看引用來源
咁有係,反應和對波,薯片冇得輸,依家收費如何?如何
唉,我始終過唔到佢富專容嗰關,無福消受。

引用:
原帖由 steinjack 於 2020-6-27 21:58 發表 查看引用來源

叫佢帶口罩, 同埋唔好著燈, 應該OK

引用:
原帖由 steinjack 於 2020-6-27 21:58 發表 查看引用來源

而家真係又乾又殘既.....
生仔前個期最fit

引用:
原帖由 bbb1000 於 2020-6-27 22:41 發表 查看引用來源

叫佢帶口罩, 同埋唔好著燈, 應該OK
我無法,相頭先行,唔關佢事,你我唔好。

多年前在緣搵過一次,仲記得剛剛爤吊不在,算。入去訓底,望下...我操!既來之則安之,林住合埋眼,好快就得。佢又剛剛買了支艾棒,按到咁上下,點著支野同我碌下背碌下手碌下腳咁,問我出唔出,我跟本六點半,起唔到頭,話下次先,差不多時間走頭。

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-6-27 21:53 發表 查看引用來源

咁搵笨又唔足鐘, 啲高級起機師唔識按仲要開三魚, 話係呢個價, 真係搵阿水黎幫襯囉!
咁又唔可以咁講 百貨百客 有些師兄唔介意俾多少少嘅!

引用:
原帖由 hk210121 於 2020-6-26 01:17 發表 查看引用來源

我講個個超巨乳唔大腩
對奶仲好挺 型都靚 冇問咩名
要搵日再探
有冇多啲hints

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆