上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#22

收藏  |  訂閱
3.0k  37.7k

引用:
原帖由 joseph1203 於 2018-1-22 10:42 PM 發表 查看引用來源

師兄一定要贏其他人爸!!
接力賽,自己再勁,都要睇下對方會係神,定隊友會唔會係豬先得,哈哈

引用:
原帖由 sam7211 於 2018-1-22 11:43 PM 發表 查看引用來源

但我扑唔到咁多囉!
盡力而為,同埋,師兄係會揀啱要死果件定揀完一個又一個先?

引用:
原帖由 joseph1203 於 2018-1-22 11:57 PM 發表 查看引用來源

肉肉點都會多左,我有朋友做女時勁fit,生完點都走走地樣,同做女時唔同,腰間d肉多左,個胸下垂左(可能佢本身大波)
呢d通常睇生幾多,如果1,2年再生,唔使太刻意keep,如果生完算,先修身都唔遲。而且生完餵人奶,bb都健康d。

引用:
原帖由 joseph1203 於 2018-1-23 12:06 AM 發表 查看引用來源

係架。。。太多男人未食(哈哈,講笑)你呢?你都係?
我隨緣啦~

引用:
原帖由 joseph1203 於 2018-1-22 11:32 PM 發表 查看引用來源

生完會肥左,果度會鬆左。我未見過人生之後係靚過生之前既,只會走樣
不要再說了

訂定個聰明球先

引用:
原帖由 winterfire 於 2018-1-22 11:49 PM 發表 查看引用來源

有,胸一定比以前豐滿,果度現有收陰球,主要是你自己去不去打理,保持自己身材,真是說是容易做時難,除了你有一個很好,而你又放心的外傭給你照顧小孩,做人媽媽真的要付出很大很多的。
我覺得如果生完能好好keep fit 及保養,都可以好靚,散發那種少婦韻味。不過,真係極少極少,大部分都走晒様....因為d 體力及時間都用來照顧小朋友

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-1-23 00:26 發表 查看引用來源

不要再說了

訂定個聰明球先
夾死人

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2018-1-23 00:28 發表 查看引用來源

我覺得如果生完能好好keep fit 及保養,都可以好靚,散發那種少婦韻味。不過,真係極少極少,大部分都走晒様....因為d 體力及時間都用來照顧小朋友
其實生完有d會大食左

引用:
原帖由 winterfire 於 2018-1-22 11:42 PM 發表 查看引用來源

要看小孩多大,最重是保持心態年青,心態心景能保找年青,樣貌身體都會不其然年青。如不然40歲看似50,50看似60多這便失敗。
哎呀!係唔係我要求太高?
我認為本身40歲看似35已經算失敗.....

引用:
原帖由 森杉谷 於 2018-1-23 12:31 AM 發表 查看引用來源

其實生完有d會大食左
邊方面大食咗先?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆