上一頁下一頁
發新話題

EX的T-BACK誘惑與魔力! (已UPDATE第2個POST)

收藏  |  訂閱
871  46.8k

引用:
原帖由 Gab15 於 2017-12-18 11:43 PM 發表 查看引用來源

青春卜卜脆:smile_04:
當然:smile_o05:

引用:
原帖由 Gblahx 於 2017-12-18 11:49 PM 發表 查看引用來源

等多兩三日就有~
GOOD~
XMAS前有得睇你呢位靚女出新POST~
係喎!你XMAS有乜節目呀?

引用:
原帖由 Gblahx 於 2017-12-18 11:50 PM 發表 查看引用來源

當然:smile_o05:
真心話覺得你真係好識享受性愛咁~你EX都幾有性福呀!:smile_o12:

引用:
原帖由 Gab15 於 2017-12-18 11:50 PM 發表 查看引用來源

GOOD~
XMAS前有得睇你呢位靚女出新POST~
係喎!你XMAS有乜節目呀?
同班朋友聚下,食christmas dinner!

引用:
原帖由 Gab15 於 2017-12-18 11:57 PM 發表 查看引用來源

真心話覺得你真係好識享受性愛咁~你EX都幾有性福呀!:smile_o12:
當然喇:smile_o05: 越sexy既我就越中意,喜歡咁樣carry自己~

引用:
原帖由 Gblahx 於 2017-12-19 01:12 AM 發表 查看引用來源

同班朋友聚下,食christmas dinner!
Enjoy great xmas dinner with fds
你食完話我知英國聖誕大餐有乜嘢好好食,好嗎?

引用:
原帖由 Gblahx 於 2017-12-19 01:12 AM 發表 查看引用來源

當然喇:smile_o05: 越sexy既我就越中意,喜歡咁樣carry自己~
Yup!
我地男人心態中意睇女人的轉變過程中,睇到你慢慢識享受同變得淫得好sexy,係我眼中𥚃係最有濃濃中又帶出淫蕩的女人味!

引用:
原帖由 Gblahx 於 2017-12-18 11:49 PM 發表 查看引用來源

師兄肯改進下自己就當然無問題,起碼你口才了得呀
:smile_o05:hahaa 可能口技都係

引用:
原帖由 Gab15 於 2017-12-19 07:53 AM 發表 查看引用來源

Enjoy great xmas dinner with fds
你食完話我知英國聖誕大餐有乜嘢好好食,好嗎?
無咩特別,turkey,mashed potatoes and mulled wine

引用:
原帖由 Gab15 於 2017-12-19 07:56 AM 發表 查看引用來源

Yup!
我地男人心態中意睇女人的轉變過程中,睇到你慢慢識享受同變得淫得好sexy,係我眼中𥚃係最有濃濃中又帶出淫蕩的女人味!
我就知呢樣已經夠殺

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆