上一頁下一頁
發新話題

删了

收藏  |  訂閱
2.4k  226.1k

辣媽邊種腸好食呀?

29咁忙,硬係哄緊佢老公
送走佢返大陸
然後搞多P,狂食黑腸

話時話,如果我係佢老公,就算知道都唔出聲
反正神州靚女多

大家一齊揾食罗

Once you go black...you can't go back...!!!

引用:
原帖由 bigeye169 於 2015-7-10 08:54 AM 發表 查看引用來源
辣媽邊種腸好食呀?

意大利,浪漫D,除了操會花心思在女人身上wine and dine, candle light, etc....
老黑粗魯,大得來冇乜情趣。
其他白鬼:對住東方女人自大,以為自己好勁,又以為我地全部都喜歡鬼,挑⋯⋯唐佬都有些大過佢地,又玩得耐,而且同聲同氣好溝通。白鬼用好多人令妳來好多次,唐佬用好多方法令妳來好多次⋯⋯將勤補其短處。
印度真的頂唔順D味,死纒又煩。

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2015-7-10 02:31 PM 發表 查看引用來源

意大利,浪漫D,除了操會花心思在女人身上wine and dine, candle light, etc....
老黑粗魯,大得來冇乜情趣。
其他白鬼:對住東方女人自大,以為自己好勁,又以為我地全部都喜歡鬼,挑⋯⋯唐人都有些 ...
好勁呀,果然系辣媽,見多識廣,等我都向浪漫形進軍先,原來咁有市場!

大家講黑人,我都加把口

黑人黑嘅程度可以好大
有D好黑,直情黑到令,面泛油光,條腸好似朗過瀝青
有隻淺黑,好似白鬼晒黑,最易接受
有隻中間落墨,是黑中帶啡,好似喔爸馬

引用:
原帖由 Gcmms 於 2015-7-10 03:16 PM 發表 查看引用來源
大家講黑人,我都加把口

黑人黑嘅程度可以好大

引用:
原帖由 Gcmms 於 2015-7-10 03:16 PM 發表 查看引用來源
大家講黑人,我都加把口

黑人黑嘅程度可以好大
師姐,你唔通都試過?

好興!

昨晚發現老公手機有同一個大陸女朋友的肉麻短訉,看來他們有路。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆