上一頁下一頁
發新話題

結婚10年-------性生活(update P.1,2,5,9,10,17,19,34,39,62,129)

收藏  |  訂閱
2.9k  465.5k

引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 2012-10-29 10:47 AM 發表 查看引用來源

所以的人會出去食,咁就唔悶:smile_o06:
出去食得多無益架

引用:
原帖由 20120816 於 2012-10-29 10:50 AM 發表 查看引用來源
講你就講啦,婆婆媽媽!

ching 成日咁燥

上星期放工,係公司附近,見到一對男女係到談話,
比我聽到佢地對話

佢地前面講乜我聽唔到,
只聽到中間一段.
節錄如下

:你老婆都幾好野,咁都得,佢真係好得閒.
:無計佢而家冇野做
:咁佢點打發時間?
:佢都係搵緊工............

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2012-10-29 11:00 AM 發表 查看引用來源出去食得多無益架
你又知冇益,你成日食嫁?

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2012-10-29 10:58 AM 發表 查看引用來源

洗乾淨哂(耳仔),等緊你呀Ching

男的穿西裝,
女的穿套裝裙,
好像是銀行職員,
應該係同事吹下水,跟住我無理佢地,佢地行我前面,大約行左30秒後

點知我見到佢地走左入去間性商店買野,
我心諗您地兩個咁得意,明知人地有老婆,都一齊入去性商店買野?
唔會叫同事幫手買比自己老婆用掛? 但諗唔會去偷食掛,
人地有老婆.

跟住我冇理,自己去左櫃員機提款,提完款又見到佢地兩個,
咁我都無理佢地,原來大家都行同一方向,行左約兩個街口,

佢地一個轉身,就入左去一間大廈,我再望望是甚麼xx酒店,我個心跳了出黎,
點解會咁?明知人地有老婆都照上,
好寫實,原來現實生活真的有人咁樣做.那一刻有點興奮,如果我是男主角,但又覺得這樣不太好.
個女仔都唔錯,幾靚女.

我回到家就不停出現這兩個人的對話和進到酒店的影子,一個有老婆,
不知女的有沒有老公或男朋友,

呢次係我咁大個仔第一次睇到人偷食. 唔係網上虛幻像,
是實實在在親眼見到.

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2012-10-29 11:00 AM 發表 查看引用來源

出去食得多無益架

我都知無益

我餐飯講完啦

樓主,我覺得你見到嘅野其實好多,你唔使甘震驚

引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 2012-10-29 11:06 AM 發表 查看引用來源

男的穿西裝,
女的穿套裝裙,
好像是銀行職員,
應該係同事吹下水,跟住我無理佢地,佢地行我前面,大約行左30秒後

點知我見到佢地走左入去間性商店買野,
我心諗您地兩個咁得意,明知人地有老婆,都一齊入去性商店買 ...
Ching 你d舉動其實真係吾似四十幾歲嘅男人, 乖乖男孩子咁

引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 2012-10-29 11:07 AM 發表 查看引用來源

我都知無益
ching 只要花点心思,住家菜都可以有好多變化嘅

引用:
原帖由 玫瑰八千代 於 2012-10-29 11:12 AM 發表 查看引用來源
我餐飯講完啦

樓主,我覺得你見到嘅野其實好多,你唔使甘震驚

如果我冇聽到佢地之前的對話,我覺得佢地進入呢棟大廈我唔覺出奇,
亦不會留意,原來佢地係黎偷食

如果樓主個故事係真的 你話上呢處睇pose至出pose 再pm A小姐 後又同太太攪野 如果䏲你個注冊時間 都係呢幾個月發生架喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆