上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 34

收藏  |  訂閱
3.0k  73.6k

引用:
原帖由 cp~魚 於 2011-6-3 09:21 PM 發表 查看引用來源

係呀~~~~~:smile_o05:
晏d比你...衣家睇緊今晚d波...:smile_o12:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2011-6-3 09:21 PM 發表 查看引用來源
星期六?幾號呀?我8號同21都有去:smile_o12:佢果d好似叫唔知咩咩av game...有pc,護士同唔知1個咩...我都話左冇咁機械式架...900果d係得一套...就係佢地沙圈行果套...黑色蕾絲連身短裙...心口位一個大圓領...真真假假咩 ...
我上次揀果個係著黑色衫短裙~有三套制服揀~包括警察/護士同AV服裝~900有矛特別服務架:smile_41:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2011-6-3 09:22 PM 發表 查看引用來源
係,,,,有2個返炒過...:smile_o05:
又行返狗狗果條路牙

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-6-3 09:44 PM 發表 查看引用來源

我上次揀果個係著黑色衫短裙~有三套制服揀~包括警察/護士同AV服裝~900有矛特別服務架:smile_41:  
個個唔同架喎...我玩過火燒腳...:smile_o14:有個就之前做過骨骨...dup得好正~:smile_o13:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-6-3 09:45 PM 發表 查看引用來源

又行返狗狗果條路牙  
又唔係既...我衣定明我同佢既關係...唔會妄想有客人以外既關係...最多係去果陣mark佢果陣玩得開心d囉...:smile_o06:搵多佢幾次...佢搵夠錢返鄉下...就開心架啦:smile_o06:

咁多位大佬,晚上好!

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2011-6-3 09:54 PM 發表 查看引用來源
個個唔同架喎...我玩過火燒腳...:smile_o14:有個就之前做過骨骨...dup得好正~:smile_o13:
撚番有d驚~~~~~:smile_o14:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-6-3 09:59 PM 發表 查看引用來源
咁多位大佬,晚上好!
晚上好~~~~~dupplo:smile_o15:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2011-6-3 08:30 PM 發表
冇啦:smile_o08:我又係去死呢個埸...其他淆呀嘛:smile_o14:呢個埸個經理衣家都幾熟:smile_o12:你要好野我私底下醒個號碼比你好過啦...長期上鐘...次次去都係:smile_o03:
輝哥吓嘩,我諗我知你講邊個!佢確係長期上鐘!我矛去過齋同師兄們演酒都聽過佢號碼!:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-6-3 09:59 PM 發表 查看引用來源
咁多位大佬,晚上好!
草民叩見版主:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆