上一頁下一頁
發新話題

上屋企真係好危險...

收藏  |  訂閱
2.7k  116.2k

引用:
原帖由 N姐姐 於 2011-3-5 03:53 AM 發表 查看引用來源

我都好想讀大學....奈何自己成績真係..........:smile_o08:
我D成績都麻麻但讀讀下都得, 有心一定得, 何況香港有萬幾間大學搞十幾萬個DEGREE COURSE, 實得的

引用:
原帖由 windfire96 於 2011-3-5 03:53 AM 發表 查看引用來源

咁你即係嫌人老啦:smile_o03:
唔係...
佢本身問我拎電話...
之後話想同我合照....
之後襯影個陣咀左落我塊面到:smile_19: :smile_19: :smile_19:
之後話想追我:smile_o08:
我走都走唔切:smile_o08:

好地地做個朋友OK...咁樣會嚇親人囉:smile_o08:

引用:
原帖由 bb狗 於 2011-3-5 03:54 AM 發表 查看引用來源

我地又見面喇:smile_47:
得你見我冇我見你既~~

引用:
原帖由 N姐姐 於 2011-3-5 03:57 AM 發表 查看引用來源

唔係...
佢本身問我拎電話...
之後襯影個陣咀左落我塊面到:smile_19: :smile_19: :smile_19:

好地地做個朋友OK...咁樣會嚇親 ...
嘩...!咁狼死既...
都好得人驚

引用:
原帖由 馬場我話事 於 2011-3-5 03:56 AM 發表 查看引用來源
嬲都好睇過人~~
馬馬你果然重口味:smile_o05:

引用:
原帖由 N姐姐 於 2011-3-5 03:57 AM 發表 查看引用來源

唔係...
佢本身問我拎電話...

仲狼過我喎

引用:
原帖由 Super22 於 2011-3-5 03:56 AM 發表 查看引用來源
Hi我都未瞓

HALO:smile_o05:

引用:
原帖由 N姐姐 於 2011-3-5 03:58 AM 發表 查看引用來源

馬馬你果然重口味:smile_o05:
:smile_o05::smile_o05:做咩咁話自己~

引用:
原帖由 paullawpaul 於 2011-3-5 03:56 AM 發表 查看引用來源

首先要闖入條面褲一關, 第二要進入under一關, 第三就可以插入個禁區了
我嗌架:smile_o05:

引用:

唔係...
佢本身問我拎電話...

仲狼過我:smile_o02:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆