上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 31

收藏  |  訂閱
3.1k  65.5k

引用:
原帖由 cherry8788 於 2011-2-5 03:22 PM 發表 查看引用來源
5一定要做老陳先可以對佢地指手畫腳嘅
北姑打工都一樣咁撚衰格
我見你一直係咁咬住佢地吾放~以為你受過傷害咋

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-2-5 15:19 發表 查看引用來源
各位師兄~年初三好~今日去左拜車公未呢:smile_15:
不過真係5明典解你地5對父母。。老婆。。女朋友好啲而成日話要對班公廁典樣典樣有愛心。。尊重。。真係愛公廁嘅就5好未過關就扯哂旗。。一返到屋企就屌。。仲係生劏。。之後就買事後藥逼條公廁啪。。5小心有左就上黎問你攞意見。。有左骨肉又粒哂水。。跟住就叫條公廁做人流。。呢啲叫做尊重咩。。。。驚住出世係隻狗仔吖嘛。。講一套做一套。。愛5係貢樣嘅。。簡單理論5使自己瀨過野都識得分析。。係咪呀龍龍

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-2-5 15:26 發表 查看引用來源

我見你一直係咁咬住佢地吾放~以為你受過傷害咋  
老實講大6喱嘅所作所為根本5值得同情尊重:smile_o12:
廣東人可能會有例外嘅:smile_o01:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2011-2-5 03:30 PM 發表 查看引用來源
不過真係5明典解你地5對父母。。老婆。。女朋友好啲而成日話要對班公廁典樣典樣有愛心。。尊重。。真係愛公廁嘅就5好未過關就扯哂旗。。一返到屋企就屌。。仲係生劏。。之後就買事後藥逼條公廁啪。 ...
其實你講既野係啱既~我認同~只不過如果你可以好似依家咁正經同沉船既師兄們分析下~講解下~個效果會更好囉~始終大家都係知書識禮既人~你話係咪:smile_15:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-2-5 15:44 發表 查看引用來源

其實你講既野係啱既~我認同~只不過如果你可以好似依家咁正經同沉船既師兄們分析下~講解下~個效果會更好囉~始終大家都係知書識禮既人~你話係咪:smile_15:  
5係架。。
我巧似北姑貢樣。。讀書少學歷高。。

引用:
原帖由 cherry8788 於 2011-2-5 03:32 PM 發表 查看引用來源
老實講大6喱嘅所作所為根本5值得同情尊重:smile_o12:
廣東人可能會有例外嘅:smile_o01:
指邊個地方呢

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-2-5 15:47 發表 查看引用來源

指邊個地方呢  
省外啩

引用:
原帖由 cherry8788 於 2011-2-5 03:45 PM 發表 查看引用來源
5係架。。
我巧似北姑貢樣。。讀書少學歷高。。
但係你用咁既表達方式~陳氏兄弟收吾到之餘仲有反效果喎:smile_13:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-2-5 15:51 發表 查看引用來源

但係你用咁既表達方式~陳氏兄弟收吾到之餘仲有反效果喎:smile_13:  
話中有話都收5到抵俾公廁玩到呼天搶地面無血色六親不認不似人形啦

引用:
原帖由 cherry8788 於 2011-2-5 03:53 PM 發表 查看引用來源
話中有話都收5到抵俾公廁玩到呼天搶地面無血色六親不認不似人形啦
之前試過有幾個師兄PM我比意見~經我分析後~佢地幸好及時抽身離去~否則傷亡慘重~希望佢地以後醒目點吧~我咁講吾係係度認叻~而係我相信平心靜氣同佢地分析有一定的效果的

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆