上一頁下一頁
發新話題

CA 4月9日 (六) 超值光豬淫k團

收藏  |  訂閱
915  47.5k

我仲未夠50分, 發唔到短消息, 請等我一下

引用:
原帖由 bb403hk 於 2011-4-6 18:25 發表 查看引用來源
pm me:smile_42:
你回下post, 自然夠50分

引用:
原帖由 ming8855 於 2011-4-6 06:18 PM 發表 查看引用來源
但CA,東X,好似拉人封鋪,有威脅

唔系喎,呢個CA平價K田既田長話,包無事喎。:smile_o14:

使9理班小朋友玩賓州咩,響hk慳埋慳埋抬錢比人,嫌貴咪自己鑿賓州囉,邊有最好最平嘅團,我跟過好多個團長,各有千秋:smile_o12:

引用:
原帖由 buzzbaby 於 2011/4/5 02:43 PM 發表 查看引用來源

唉!集安又舊又殘,囡囡大部份死貨!去沙灣好過啦!七點半就同你講全場冇囡!上次你田就知啦!唉

我試過有間場6:30 已經全場無女再揀. :smile_44:

好團自然有人繼續玩~ 係度嘈黎為乜呢~ JOIN團玩~ 都係為左開心O者~ 這個團唔好玩既~ 下次米JOIN 第2個囉~

我想報名玩, pl pm me

引用:
原帖由 twinsen 於 2011/4/7 03:33 AM 發表 查看引用來源
好團自然有人繼續玩~ 係度嘈黎為乜呢~ JOIN團玩~ 都係為左開心O者~ 這個團唔好玩既~ 下次米JOIN 第2個囉~
通常d團如果食水深, 好快冇酒飲. 又亂收人錢. 明明坐車40蚊個人收夠60.
至於有冇女揀, 有時非團長能控制.

引用:
原帖由 kingofsex 於 2011-4-7 09:44 AM 發表 查看引用來源

通常d團如果食水深, 好快冇酒飲. 又亂收人錢. 明明坐車40蚊個人收夠60.
無錯!講得好、一分錢、一分貨!
所以平K田真係冇慾冇求!!
我去一次就怕怕!
朱扒田呀!大佬!

引用:
原帖由 kingofsex 於 2011-4-7 09:44 AM 發表

King 兄
---->

你都有份中過招呀!?:smile_41: :smile_41: :smile_41:

肯定我地 5 係同一次中嘅!!:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆