上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 21

收藏  |  訂閱
2.6k  62.9k

引用:
原帖由 cherry8788 於 2010-7-26 04:10 PM 發表 查看引用來源
大家貢話啦:smile_o06:
落黎有咩搞作呀:smile_o15:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-26 16:20 發表 查看引用來源

落黎有咩搞作呀:smile_o15:
撚住野下你

引用:
原帖由 cherry8788 於 2010-7-26 04:21 PM 發表 查看引用來源
撚住野下你
點解呀:smile_14:

又到下午茶,今日整番個熱香餅先,再黎個雞蛋仔,各位師兄食左未呢:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-26 04:51 PM 發表 查看引用來源
又到下午茶,今日整番個熱香餅先,再黎個雞蛋仔,各位師兄食左未呢:smile_30: :smile_30: :smile_30:
你好呀! 有新症你唔去睇?:smile_41:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-7-26 05:41 PM 發表 查看引用來源
你好呀! 有新症你唔去睇?:smile_41:
邊度有呀:smile_41: :smile_14:

我八月中放block leave, 各位Chings 有冇好介紹呢?:smile_o10:

我巳話俾tiger知會去公幹...有幾日偷跳時間呀...!:smile_o13:

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2010-7-26 08:54 PM 發表 查看引用來源
我八月中放block leave, 各位Chings 有冇好介紹呢?:smile_o10:

我巳話俾tiger知會去公幹...有幾日偷跳時間呀...!:smile_o13:
你個心仲係好野下喎,你個情況最好鋪鋪清啦,吾好玩感情喇:smile_o10:

早晨呀,各位親愛的師兄,又係我沉船區長青樹呀,大家今日有咩想講呢:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-27 09:56 發表 查看引用來源

你個心仲係好野下喎,你個情況最好鋪鋪清啦,吾好玩感情喇:smile_o10:
早晨呀,但係玩感情又真係好fee|啲,正常男人結咗婚一段時間個心都會野啲,是乎自己定力,龍C兄,你將來一係搵到個你真心喜歡然後你從此絕跡淫界,因為你已經嘗盡天下美食,又BB,又乳牛……一係就求其搵個結婚,只想老來有伴,然後繼續浸沉溺於淫界 ,

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆