上一頁下一頁
發新話題

怪獸公司微朋友會------part 8

收藏  |  訂閱
1.5k  25.0k

引用:
原帖由 心大人 於 2009-7-22 04:25 PM 發表 查看引用來源

好痛苦架...
我明....我明架:smile_o06:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-22 04:26 PM 發表 查看引用來源

好啦...順下你意, 我行開少少啦....少少咁多多啦
妳超級好人呀...:smile_o06:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-7-22 04:26 PM 發表 查看引用來源

因為妳叻囉..可以令我抬高妳:smile_o06:
咁我地2個都好叻叻囉:smile_o06:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-22 04:26 PM 發表 查看引用來源

我明....我明架:smile_o06:
妳明乜9呀:smile_o06:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-7-22 04:25 PM 發表 查看引用來源

好痛苦架...
我明..你甘多優點...實好多女仔追你..係痛苦D既..不過你放心...我只係會默默地望下2眼間唔中....唔會令你覺得我存在架~:smile_24:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-7-22 04:27 PM 發表 查看引用來源

妳超級好人呀...:smile_o06:
我認架....多謝你既讚賞先

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-22 04:27 PM 發表 查看引用來源

咁我地2個都好叻叻囉:smile_o06:
妳一個好喇..唔好撚拉埋我落水:smile_o06:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-7-22 04:27 PM 發表 查看引用來源
妳明乜9呀:smile_o06:
我明白係會好9痛苦:smile_o06:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-22 04:27 PM 發表 查看引用來源

我明..你甘多優點...實好多女仔追你..係痛苦D既..不過你放心...我只係會默默地望下2眼間唔中....唔會令你覺得我存在架~:smile_24:
丫.............................:smile_27:
邊個話妳蠢架:smile_27:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-22 04:27 PM 發表 查看引用來源

笑死我喇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆