上一頁下一頁
發新話題

始終都係回歸黑洞好 7月18,25日

收藏  |  訂閱
989  21.5k

引用:
原帖由 黑洞苦主 於 2009-7-20 23:10 發表 查看引用來源

好難講wo......上邊d公安無錢洗..咩野唔夠膽做呀:smile_o14:
上酒店客房查麻煩好多

引用:
原帖由 (軍曹) 於 2009-7-20 11:10 PM 發表 查看引用來源

驚咩野, 真係有事, 番房等阿姐派外賣咪得lor
好像你咁咩..有咁多外賣飯盒:smile_o06:

引用:
原帖由 (軍曹) 於 2009-7-20 11:11 PM 發表 查看引用來源

上酒店客房查麻煩好多
話時話上苑都應該幾安全下既.....如果冷氣好返d應該可以好多客:smile_o12:

引用:
原帖由 黑洞苦主 於 2009-7-20 11:10 PM 發表

好難講wo......上邊d公安無錢洗..咩野唔夠膽做呀:smile_o14:
上酒店查要公安局长带队同要有记者在埸
5可以话查就查:smile_o01:

引用:
原帖由 (軍曹) 於 2009-7-20 11:10 PM 發表

驚咩野, 真係有事, 番房等阿姐派外賣咪得lor
跟我團有保障,真係15日我包煙仔

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2009-7-20 11:14 PM 發表 查看引用來源

馬交呢句話...正呀...不過煙仔就唔洗你喇....我有好多老闆....唱K都得喇何況煙仔...:smile_o01:
唔通你想做埋我老闆一份子??:smile_o06:

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2009-7-20 11:14 PM 發表

你15日~~我包你杯面:smile_o01:

引用:
原帖由 (沙兄) 於 2009-7-20 11:18 PM 發表 查看引用來源

你去左坐15日邊個帶我地去玩呀??:smile_o03:

引用:
原帖由 (沙兄) 於 2009-7-20 11:18 PM 發表

咁又唔錯呀,有煙,有麵,仲差啤酒,有無人包呀:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2009-7-20 11:23 PM 發表

咁又唔錯呀,有煙,有麵,仲差啤酒,有無人包呀:smile_38: :smile_38: :smile_38:
包你后面开花:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆