上一頁下一頁
發新話題

R's 8月風暴過後繼續玩 ~ CP 有錢佬團 (詳情請看第一頁) [第二版]

收藏  |  訂閱
1.5k  35.5k

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-7-23 23:38 發表 查看引用來源

真係呀~tcl兄真係好多飯盒架~:smile_34:
我都係買飯盒架:smile_35:

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-7-23 11:51 PM 發表 查看引用來源

又玩...:smile_35:
唉.....聽你地咁講我都發覺自己老喇,不過......我都比上不足比下有餘,唔係R團最老果個,又唔係R蜀最年青果個

引用:
原帖由 CP伏特加 於 2009-7-23 11:51 PM 發表 查看引用來源
大波波
你又斷左片呀......乜野大波波呀?

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-7-23 11:55 PM 發表 查看引用來源

你又斷左片呀......乜野大波波呀?
佢又斷左片:smile_42: :smile_42: ......

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-7-23 11:53 PM 發表 查看引用來源

我都係買飯盒架:smile_35:
有冇諗至賣飯盒???

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-7-23 11:32 PM 發表 查看引用來源

大家吹水o者......你已算好年青(同埋好力壯)啦:smile_38: .....哈哈 !!!
唉.....聽你地咁講我都發覺自己老喇,不過......我都比上不足比下有餘,唔係R團最老果個,又唔係R蜀最年青果個

引用:
原帖由 非典型廢人 於 2009-7-23 23:55 發表 查看引用來源

無問題呀....:smile_35:

其實咁多位師兄可唔可以話俾我知,你地點解有d人可以一個月上去兩三次既,唔通你地月入好高??冇家庭負擔??

引用:
原帖由 非典型廢人 於 2009-7-24 12:00 AM 發表 查看引用來源

唉.....聽你地咁講我都發覺自己老喇,不過......我都比上不足比下有餘,唔係R團最老果個,又唔係R團最年青果個
大家咁話......不過冇所謂最緊要係能力足:smile_47:搞得掂o的女....呵呵:smile_o11:

引用:
原帖由 非典型廢人 於 2009-7-24 12:03 AM 發表 查看引用來源
其實咁多位師兄可唔可以話俾我知,你地點解有d人可以一個月上去兩三次既,唔通你地月入好高??冇家庭負擔??
我都想問呢個問題好耐.... :smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆