上一頁下一頁
發新話題

~ 花舖 (葡萄風信子篇) ~

收藏  |  訂閱
1.5k  29.5k

引用:
原帖由 winfishing 於 2009-7-17 11:12 PM 發表 查看引用來源
全部佢都有–半 但深圳果層佢冇
俾二奶

引用:
原帖由 winfishing 於 2009-7-17 11:12 PM 發表 查看引用來源
全部佢都有–半 但深圳果層佢冇
唔寫都無用,因為法律上佢有.................共同財產

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-7-17 11:24 PM 發表 查看引用來源
篤你...........:smile_34:
訓:smile_43:
聽朝一早打電話俾大陸稅務局

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-7-18 07:28 AM 發表 查看引用來源
聽朝一早打電話俾大陸稅務局
幾多號電話:smile_41: 係唔係對方付費:smile_41:

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-7-18 07:58 AM 發表 查看引用來源
幾多號電話:smile_41: 係唔係對方付費:smile_41:
一毫子一分鐘....................我俾

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-7-18 07:58 AM 發表 查看引用來源
網上申請2009得唔得............幾錢一手

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-7-18 08:07 AM 發表 查看引用來源
網上申請2009得唔得............幾錢一手
三千幾蚊一手, 網上用黃表申請好似一百蚊手續費, 抽唔抽到都要收..但如果抽到, 可以即時網上出貨..............

如果白表, 即係去銀行 lor form 自己填, 唔水手續費,,,,,, 不過如果抽到, 要即日出貨就麻煩, 因為唔係間間銀行肯代你出未過戶既現貨股票, 要 3 個星期過戶.......:smile_42:

骨摸拎:smile_34: 首首和花花

引用:
原帖由 winfishing 於 2009-7-18 08:15 AM 發表 查看引用來源
你咁早起身做咩呀:smile_40: 掛住我呀....:smile_34:

引用:
原帖由 winfishing 於 2009-7-18 08:15 AM 發表 查看引用來源
早晨漁翁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆