上一頁下一頁
發新話題

朋友支持朋友至上^3^ PART 43,又再聚埋一塘

收藏  |  訂閱
1.5k  30.2k

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-2 12:17 AM 發表 查看引用來源
乜Q都冇呀....不過1/7 即係今日開始就有喇
有咩石器水世界同埋唔記得左係唔係叫咩恐龍帝國呀
吖~~仲有冰河世紀3 呀
聽落只啱細路仔...:smile_45:

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-7-2 12:21 AM 發表 查看引用來源

IC...如果想整到識郁動應該點做呀:smile_41:
你想自己整定係點先??
如果你本身有個識得郁既圖, 例如係好似心宜o個d gif 檔既, 咁咪照upload 上photobucket 先囉, 然後就copy 條link 落去擺頭像o個度

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-7-2 12:23 AM 發表 查看引用來源
:smile_15: :smile_15: 係時間休息 88
GOODNIGHT....lazy....byebye:smile_o07:

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-7-2 12:23 AM 發表 查看引用來源
:smile_15: :smile_15: 係時間休息 88
GOODNIGHT:smile_o07: :smile_o07:

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-7-2 12:23 AM 發表 查看引用來源

聽落只啱細路仔...:smile_45:
係呀...大人既話就來來去去都係o個d 啦

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-2 12:24 AM 發表 查看引用來源

你想自己整定係點先??
如果你本身有個識得郁既圖, 例如係好似心宜o個d gif 檔既, 咁咪照upload 上photobucket 先囉, 然後就copy 條link 落去擺頭像o個度
試過...但唔得...:smile_39:  

係咪要特別處理呢:smile_o10:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-2 12:26 AM 發表 查看引用來源

係呀...大人既話就來來去去都係o個d 啦
我都係LIKE機動Game多啲:smile_34:

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-7-2 12:28 AM 發表 查看引用來源

試過...但唔得...:smile_39:  

係咪要特別處理呢:smile_o10:
係?? 比幅圖黎試試

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-7-2 12:30 AM 發表 查看引用來源

我都係LIKE機動Game多啲:smile_34:
夠唔夠膽玩跳樓機呀?

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-2 12:31 AM 發表 查看引用來源

夠唔夠膽玩跳樓機呀?
OP...有咩:smile_41:

Yes, i can~:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆