上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss,徵朋友,106回

收藏  |  訂閱
1.5k  33.9k

引用:
原帖由 文曲 於 2009-6-28 11:24 PM 發表 查看引用來源

妳說她多選擇,當然係去選擇 ~ :smile_38:
,我知道了,都是對的呀,等我問下利利今天如何先

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-6-28 11:13 PM 發表 查看引用來源

好難答呀:smile_o06: 咁都有呀:smile_o10: 點講好呢:smile_45:
易﹕照直講 ~

引用:
原帖由 文曲 於 2009-6-28 11:23 PM 發表 查看引用來源

失身、該煨、磨粉、面膜 ????:smile_41:

請聯成一線給我看 .......... :smile_40:
的文曲睡醒後, 如常去做他去做的事, 就是番薯,
他拿了一些米, , 再把煨起的番薯中成薯蓉混埋一起,
制成面膜給蓉兒作美容之用

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-6-28 11:18 PM 發表 查看引用來源

蓉兒人見人怕:smile_39: .只要見過蓉兒,包你茶飯不思,免費減肥,
又妄自菲薄 ~ 要改 ~  :smile_39:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-6-28 04:35 PM 發表 查看引用來源

妳曾偷甚麼?可有佐證支持?:smile_34:
我是偷了老師的真心.我讀書時扮乖 ,其實很壞又不聽話 ,我的操行全是A:smile_30: :smile_30:

中六合彩?:smile_14: 有沒有實際點的祝福...........:smile_40:
相公.已是頂峰的實物.你不喜歡呀 我也祝你心想事成.快樂永遠呀

引用:
原帖由 文曲 於 2009-6-28 11:28 PM 發表 查看引用來源

易﹕照直講 ~
做任何事當然要安全呀

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-6-28 11:28 PM 發表 查看引用來源

失了身的文曲睡醒後, 如常去做他該去做的事, 就是煨番薯,
他拿了一些米, 磨成粉, 再把煨起的番薯中成薯蓉混埋一起,
制成面膜給蓉兒作美容之用
真是唔問都唔得.請問花姐,文曲失了身給誰人呀:smile_30: :smile_30:
笑死我了,這種面膜,花姐請問你搽過未呀:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-6-28 11:22 PM 發表 查看引用來源
係咪o架....:smile_41:
真 ~

引用:
原帖由 文曲 於 2009-6-28 11:30 PM 發表 查看引用來源

又妄自菲薄 ~ 要改 ~  :smile_39:
講下笑呀,唔講唔笑呀:smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-6-28 11:34 PM 發表 查看引用來源

真是唔問都唔得.請問花姐,文曲失了身給誰人呀:smile_30: :smile_30:
笑死我了,這種面膜,花姐請問你搽過未呀:smile_30: :smile_30:
緊係未搽過啦......佢都唔係整比我搽,  一陣 d 人以為佢失身比我呀:smile_44: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆