上一頁下一頁
發新話題

R's 6月低調慢慢玩之~ CP 有錢佬團 (詳情請看第一頁)

收藏  |  訂閱
1.5k  43.0k

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-6-19 04:07 PM 發表 查看引用來源

已報名...唔知成唔成團...
我聽日都上!:smile_34:

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-6-19 16:08 發表 查看引用來源

其實我未見過,我嚇下佢之嘛!:smile_30:
比您地講到好想見見....:smile_53:

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-6-19 04:08 PM 發表 查看引用來源

其實我未見過,我嚇下佢之嘛!:smile_30:
有邊個師兄聯絡開架, 哈哈, 介紹來識下 ma, 齊齊開心 !
haha !

引用:
原帖由 34304 於 2009-6-19 04:02 PM 發表 查看引用來源

有時真係花多眼亂, :smile_19:
係呀, 有時佢地又拉拉扯扯咁, 為左避佢地, 有時會miss 左 D 靚女架, 最慘行多一圈可能已經俾人選左, 咁就灰晒 !

引用:
原帖由 clipsal 於 2009-6-19 04:05 PM 發表
乜界口先???
聽人講係高級場
都無話咩高唔高級丫, 味又係甘....QT得兩間5星酒店佢係其中之一 , 啤酒 38,不過係二送一囉...HW 一定OK

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-6-19 04:11 PM 發表 查看引用來源

比您地講到好想見見....:smile_53:
我有飲盒,上一次都無坐女!聽日多數都唔坐女!

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-6-19 04:10 PM 發表

我聽日都上!:smile_34:
你上?

引用:
原帖由 lcw723 於 2009-6-19 16:12 發表 查看引用來源

係呀, 有時佢地又拉拉扯扯咁, 為左避佢地, 有時會miss 左 D 靚女架, 最慘行多一圈可能已經俾人選左, 咁就灰晒 !
次次都唔知點選...所以上次叫條女幫我選 ..  :smile_35:

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-6-19 04:14 PM 發表 查看引用來源

我有飲盒,上一次都無坐女!聽日多數都唔坐女!
坐媽咪 :smile_30:

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-6-19 04:15 PM 發表 查看引用來源

你上?
我未肯定呀,所以未同你講住!:smile_38: :smile_38:
最遲要幾時通知你呀!:smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆