上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 8)~13/6 創興打邊邊團~

收藏  |  訂閱
1.5k  31.0k

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-6-1 01:53 PM 發表 查看引用來源
:smile_o06: 下次同你去食吖~~:smile_o06:
:smile_o06: 好呀~~~我正係食塊牛肉:smile_o06:

引用:
原帖由 josephinelai629 於 2009-6-1 01:53 PM 發表 查看引用來源

:smile_o06: 北京~我都覺得佢好q:smile_o06:
你幫佢剪左毛呀???
我都有養狗架!! 我有3隻長毛立腸, 1隻8哥, 1隻大牧羊, 同埋1隻唐狗!!~~
下次可以約埋一齊去彭福玩呀. 我地成日去玩架!!

引用:
原帖由 josephinelai629 於 2009-6-1 01:52 PM 發表 查看引用來源

:smile_o06: 咁有咩好方法呀~快d教我啦~thx:smile_o06:
:smile_o08: :smile_o08: 真係做運動呢要
好似我大約25歲到...甘我平均一日要攝取既熱量係1300到/....甘我每日既
早餐就係二份5穀類, 一份旦白質..加一份脫脂奶
11:00時食一份水果
午餐就係二份5穀類, 二份旦白質..二份蔬菜類
16:00到時食一份水果
晚會就係二份5穀類, 一份旦白質..二份蔬菜類(儘量係20:00前食)
之後一星期做3-4晚運動...岩岩開頭減時一個月可以減7-10磅嫁

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-1 01:54 PM 發表 查看引用來源

哦... 好似好正咁呢.. 可以一路返工一路上discuss..
OK甘啦..呢排清閒少少囉,,,有事都好忙嫁:smile_o08:

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-1 01:55 PM 發表 查看引用來源

你幫佢剪左毛呀???
我都有養狗架!! 我有3隻長毛立腸, 1隻8哥, 1隻大牧羊, 同埋1隻唐狗!!~~
:smile_o06: 俾寵物店剪咖~我邊攪得佢掂吖~
:smile_o14: 養咁多狗?
:smile_o06: 我住屯門咖~~

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-6-1 01:58 PM 發表 查看引用來源

OK甘啦..呢排清閒少少囉,,,有事都好忙嫁:smile_o08:
哦.. 咁又係呀. 今年經濟唔好..
我公司都少左好多單呀 -.-":smile_o03:

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-1 01:55 PM 發表 查看引用來源

你幫佢剪左毛呀???
我超喜歡8哥呀...我覺好可愛...我家都有養一隻西施:smile_o05:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-6-1 01:57 PM 發表 查看引用來源

:smile_o08: :smile_o08: 真係做運動呢要
好似我大約25歲到...甘我平均一日要攝取既熱量係1300到/....甘我每日既
午餐就係二份5穀類, 二份旦白 ...
:smile_o06: 好難計住黎食喎~
我又懶做運動:smile_o03:
仲成日飲啤酒:smile_o03:

引用:
原帖由 josephinelai629 於 2009-6-1 01:58 PM 發表 查看引用來源

:smile_o06: 俾寵物店剪咖~我邊攪得佢掂吖~
:smile_o14: 養咁多狗?
:smile_o06: 我住屯門咖~~
係呀.. 6條!! 養下又一隻. 養下又一隻咁lor...
我都係住屯門架!! 你住屯門邊頭架?!
你好小落街放狗架? 下次可以養埋一齊放呀.. hahhahaaa~~

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-6-1 01:57 PM 發表 查看引用來源

午餐就係二份5穀類, 二份旦白 ...
嘩.. 你好勁呀.. 比著我已經一早放棄左..-.-"

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆