上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 心靈絞

收藏  |  訂閱
1.5k  33.6k

引用:
原帖由 薰衣草. 於 2009-5-31 01:14 AM 發表

所以禾一响都唔會响房食嘢架...如果唔係引埋d 咁ge嘢留响度都幾ma煩
所以唔水驚, 好多時, 飛得入黎, 搵唔到ga話, 過幾日就會係個廳搵到

引用:
原帖由 happy19man 於 2009-5-31 01:15 AM 發表
你張床c服,會問你借用:smile_38:
可能淨係得我覺得c服咋喎~~

引用:
原帖由 薰衣草. 於 2009-5-31 01:18 AM 發表

今日都好好天啦....唔落啦卦
又開始熱返

引用:
原帖由 downdownda 於 2009-5-31 01:15 AM 發表 查看引用來源

應該係要搵雄性陪同先~~:smile_o01:
:smile_38: 咁教我應該係育嬰指南...我未學過喎:smile_38:

引用:
原帖由 downdownda 於 2009-5-31 01:13 AM 發表 查看引用來源

再熱d就唔怕:smile_34:  開左冷氣, 就會關晒d門窗:smile_30: :smile_30:
拱渠地米矛德涼冷氣囉?? 狸拱陳忍咖

引用:
原帖由 happy19man 於 2009-5-31 01:18 AM 發表
:smile_45: 但你睇住佢作動喎:smile_38:
要幾十個鐘先.....生得架~~ 轉介到你樹, 差唔多啦:smile_46:

引用:
原帖由 happy19man 於 2009-5-31 01:20 AM 發表
:smile_38: 咁教我應該係育嬰指南...我未學過喎:smile_38:
到時有人教架喇

引用:
原帖由 downdownda 於 2009-5-31 01:20 AM 發表 查看引用來源

又開始熱返
去d 有冷氣ge地方囉....禾今日响新城市...著左兩件衫都凍都屎丫

引用:
原帖由 downdownda 於 2009-5-31 01:16 AM 發表 查看引用來源

無喎~~ 即係明天無雨:smile_o13: :smile_o13:
:smile_14: 無理由喎...我絛腰酸背痛..:smile_27: ..風濕發作..應該會落雨喎:smile_14:

引用:
原帖由 我老婆係共產黨 於 2009-5-31 01:20 AM 發表

拱渠地米矛德涼冷氣囉?? 狸拱陳忍咖
佢地唔怕熱架喎~~:smile_19:  你幾可凍天見到佢地:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆