上一頁下一頁
發新話題

30/5 R's 打成一片好玩 C P有錢佬團 [第十一版] (詳情請看第一頁)

收藏  |  訂閱
1.2k  36.7k

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-5-26 09:30 PM 發表 查看引用來源

你夠哂分pm啦!50分已經可以喇!
SORRY
我都吾知幾多分先可以PM
我以PM左啦~

引用:
原帖由 非典型廢人 於 2009-5-26 07:59 PM 發表 查看引用來源
快d到13號喇:smile_38: :smile_38:
小弟也是.........好期待呀:smile_40: .......快d:smile_22: 快d:smile_22: 到13號啦

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-5-26 09:36 PM 發表 查看引用來源

小弟也是.........好期待呀:smile_40: .......快d:smile_22: 快d:smile_22: 到13號啦
到時隊你

引用:
原帖由 trystmonkey 於 2009-5-26 09:19 PM 發表 查看引用來源

我未夠分PM啊~
你可吾可以幫我PM~~~
已經回左pm比你....thanks support

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-5-26 09:39 PM 發表 查看引用來源

到時隊你
冇問題........大家happy 最緊要 ...  最多咪來多次一次十杯:smile_o11:  ...附加短暫斷片:smile_27:

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-5-26 09:45 PM 發表 查看引用來源

冇問題........大家happy 最緊要 ...  最多咪來多次一次十杯:smile_o11:  ...附加短暫斷片:smile_27:
猜王十杯你都唔使飲緊係口響響啦

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-5-26 09:50 PM 發表 查看引用來源

猜王十杯你都唔使飲緊係口響響啦
凡人同神既分別嘛 ...下次飲過囉..........不過偏廳我都真係隊左2-3支o架....

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-5-26 09:59 PM 發表 查看引用來源
凡人同神既分別嘛 ...下次飲過囉..........不過偏廳我都真係隊左2-3支o架....
神梗係同凡人唔同啦 :smile_42::smile_42:

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-5-26 09:59 PM 發表 查看引用來源

都係少啦!

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-5-26 10:22 PM 發表 查看引用來源
都係少啦!
咁神你將酒當水飲之嘛 :smile_13::smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆