上一頁下一頁
發新話題

誠徵28-40歲0既男女朋友~you are welcome ^^[PART 10]

收藏  |  訂閱
1.5k  40.1k

引用:
原帖由 johnykc323 於 6/6/2009 12:25 AM 發表 查看引用來源
你都走嚟我樹多啦,到我嚟賴低d先,嘩,呢樹咁多公仔嘅,都幾得意喎,不過吾啱我,你得閒過嚟坐啦:smile_o13:
真係辛苦晒你行咁遠路過0黎坐喎~   懶就懶啦你~ 好啦,我得閒就會去你間舖坐下啦~

引用:
原帖由 lovevk 於 6/6/2009 12:32 AM 發表 查看引用來源

我都有睇過, 幾搞笑架:smile_30:
真係卡通片0黎0架...:smile_41: .咩作者呀~:smile_30:

早晨小天使,在炎熱的清晨向你問好。愉快的心情有如良藥一樣有益於身體。

我又入黎做朋友~!!! @@

引用:
原帖由 驀然回首 於 6/6/2009 05:38 AM 發表 查看引用來源
早晨小天使,在炎熱的清晨向你問好。愉快的心情有如良藥一樣有益於身體。   

早晨啦驀然兄~ 小天使今午佳人有約心情愉快極了~

引用:
原帖由 flamingo2006 於 6/6/2009 10:06 AM 發表 查看引用來源
我又入黎做朋友~!!! @@
:smile_o15: morning , You are welcome~

早晨小天使,在折騰了一夜依然不易上成徵的清晨向你問好

引用:
原帖由 驀然回首 於 7/6/2009 05:57 AM 發表 查看引用來源
早晨小天使,在折騰了一夜依然不易上成徵的清晨向你問好

早晨驀然兄,難得星期日放假點解都咁早起身0既你~ 一早就去晨運呀~ :smile_o13:

引用:
原帖由 devil-sweety 於 2009-6-5 09:49 PM 發表 查看引用來源

小天使係度啦~ 咁依家應該點做呀...... 請紅孩兒多多指教啊......
乜都唔使做. 按入只是廣告.:smile_38: 再來傻茄菲.:smile_38:

引用:
原帖由 devil-sweety 於 2009-6-6 02:14 AM 發表

真係卡通片0黎0架...:smile_41: .咩作者呀~:smile_30:
我又唔知呀, 但每日五點幾有得睇, 之前未有野做時, 會睇過,
開頭覺得幾無聊, 睇多兩集又幾搞笑:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆