上一頁下一頁
發新話題

14/6 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程350).....已完成

收藏  |  訂閱
1.1k  28.3k

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-16 04:33 PM 發表

大手筆!:smile_38: :smile_38:
只係兩舊姐!OK喇

引用:
原帖由 BILLCPLAU 於 2008-6-16 04:34 PM 發表
只係兩舊姐!OK喇
唔系比多少少,博老感咩!:smile_30:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-9 08:21 PM 發表

6月14日 CP 唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉......................戰地拍攝..(冒比狼友追殺完成作品)
http://www12.188channel.com/viewthread.php?tid=7355315&extra=&page=40

6月14日 CP 唱平K住新裝酒店探X倫大 ...
又去???
唔係下星期咩?
我條腰傷左呀:smile_27::smile_27::smile_27:

引用:
原帖由 真巴司 於 2008-6-16 04:36 PM 發表

又去???
唔係下星期咩?
我條腰傷左呀:smile_27::smile_27::smile_27:
哦,小心身體,就比你放一次假啦,下次龜隊!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 BILLCPLAU 於 2008-6-16 04:34 PM 發表
只係兩舊姐!OK喇
叫佢放假都只係兩舊咁平???
:smile_40::smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-16 04:36 PM 發表

唔系比多少少,博老感咩!:smile_30:
兩舊夠嫁喇!比得多唔好嫁!順便試試佢!

引用:
原帖由 真巴司 於 2008-6-16 04:36 PM 發表

又去???
唔係下星期咩?
你唔搖,叫佢搖嘛

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-16 04:37 PM 發表

哦,小心身體,就比你放一次假啦,下次龜隊!:smile_30: :smile_30:
哦...

引用:
原帖由 真巴司 於 2008-6-16 04:38 PM 發表

叫佢放假都只係兩舊咁平???
:smile_40::smile_40::smile_40:
DJ賣假通常只要1-2舊

引用:
原帖由 BILLCPLAU 於 2008-6-16 04:39 PM 發表
你唔搖,叫佢搖嘛
叫佢搖叫到扯火,咪大力大力咁操囉
咁就出事:smile_27::smile_27::smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆