上一頁下一頁
發新話題

咀咀常x團

收藏  |  訂閱
1.3k  26.9k

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-6-2 01:13 PM 發表

上個禮拜四、五、六一連三日,仲頂得住
無三日

四同六遮........

引用:
原帖由 adk237 於 2008-6-2 09:20 AM 發表
艾雲兄,禮拜六玩得開唔開心呀:smile_38:
係囉, 星期六點呀?

<小插曲>: 我4點2度過關, 唔算好多人, 喺皇崗橋低等司機, 無無聊聊就同個sn派傳單妹(高瘦平my cup of tea)吹水, 一上車就突然好大雨, 好彩.
食完飯, 十點幾先送個老友返皇崗過關(因用膳時飲白酒, 佢貓貓地), 點知又俾我撞到佢, 當時毛毛雨, 我就用心痛既語氣問佢: [嘩! 妳仲未收工呀, 企咗咁多個鐘? 食咗飯未呀?], 佢話:[食過啦, 你走靳嗎? 下次要sn打俾我.], 跟手俾咗張有佢名同電話既卡片我, 我見卡片上既係細場, 而佢派傳單嗰間係福田屬中大場, 佢見我眼神中帶有疑問, 佢就話:[傳單嗰間係正場, 卡片呢間$17x有機起無一條龍, 同一老細.],佢講緊野時我隻手已攬住佢條腰:smile_47: , 我就話:[又唔係妳做, 仲要齋機咋?] 佢望住我笑一笑, 之後喺我耳邊細細聲話:[可以, 你打俾我, 請我食飯, 咹]. 之後吹多兩句我就帶住起咗既細佬上返車趕下場. (全程廣東話對話)
嘩!!! 嗰聲[咹!], 我到依家都記得清清楚楚, 真係定力少d都死:smile_27:

引用:
原帖由 louises 於 2008-6-2 02:33 PM 發表

係囉, 星期六點呀?

: 我4點2度過關, 唔算好多人, 喺皇崗橋低等司機, 無無聊聊就同個sn派傳單妹(高瘦平my cup of tea)吹水, 一上車就突然好大雨, 好彩.
食完飯, 十點幾先送個老友返皇崗過關(因用膳時 ...
唔係好多人
四個......都幾好玩.......

引用:
原帖由 alvinryoko 於 2008-6-2 02:36 PM 發表

唔係好多人
四個......都幾好玩.......
咁老費有無過黎打招呼或請食消夜呀?

引用:
原帖由 louises 於 2008-6-2 02:33 PM 發表

係囉, 星期六點呀?

: 我4點2度過關, 唔算好多人, 喺皇崗橋低等司機, 無無聊聊就同個sn派傳單妹(高瘦平my cup of tea)吹水, 一上車就突然好大雨, 好彩.
食完飯, 十點幾先送個老友返皇崗過關(因用膳時 ...
佢講緊野時我隻手已攬住佢條腰:smile_47: , 我就話:[又唔係妳做, 仲要齋機咋?]
女+夭!完全唔腩掂,影衰晒我哋,應該呯呯聲,派什么什么傳單

引用:
原帖由 louises 於 2008-6-2 02:38 PM 發表

咁老費有無過黎打招呼或請食消夜呀?
睇唔到我出咗尋人廣告咩

Re:最憎返大6,尤其是三沙一水

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-6-2 02:43 PM 發表

睇唔到我出咗尋人廣告咩

我都出左:smile_34:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-6-2 02:42 PM 發表

佢講緊野時我隻手已攬住佢條腰:smile_47: , 我就話:[又唔係妳做, 仲要齋機咋?]
女+夭!完全唔腩掂,影衰晒我哋,應該呯呯聲,派什么什么傳單
哈哈哈....雖然後生過你, 但都已係昨日黃花, 仲邊有咁好衝勁呀:smile_42: , 遲d有精神時間, 等我試吓間場, 掂既就上黎話俾d兄弟知.

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-6-2 02:43 PM 發表

睇唔到我出咗尋人廣告咩

個日遲左先去
見唔到費sir

引用:
原帖由 louises 於 2008-6-2 02:50 PM 發表

哈哈哈....雖然後生過你, 但都已係昨日黃花, 仲邊有咁好衝勁呀:smile_42: , 遲d有精神時間, 等我試吓間場, 掂既就上黎話俾d兄弟知.
果日我係四點幾過奸,福田口岸,無厘頭俾人執三野
Q1七樓:雙人房,塔塔米,鬥咗幾鋪光猪地主,
跟住個fd條女叫腩到湯猪甘
牛仔吧: 機師5354話齋 六宝寶飯淨係食左咸蛋
Q2:皇后女女屋企,環境窄窄地,執完抽褲鬆人

Q3:去到桑拿已經就死,條女係都要執,唔知樣,唔知名,34B

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆