上一頁下一頁
發新話題

劍氣山飄、 狼形虎嘯! 《6》新加入老劍馬經!

收藏  |  訂閱
1.9k  107.9k

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-5-7 09:44 PM 發表 查看引用來源

大董馬D飛都算狼、大叔隻馬一嘢就变2.4咁筍!根本1係有意走「靚」位!第三都吾想架、一哥吾爭氣i

其實水手跑10田係值得睇高一啲. 可惜無柯打, 否則小巨人都揾多好多.
好似二場有位多多勁驥馬主劉, 好少埋堅叔堆, 不過佢同小巨人都係同枱(著白衫那位).
其實頭場財歡笑都係同小巨人係同台. 不過會長肯讓中環補出孭飛, 棄田太上駟寶用祈禱, 呢招一石二鳥, 即田太全日係無柯打.

附件

今屆選馬王一定係實至名歸戰死沙場那一隻.

死左都可以做?

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-5-7 09:44 PM 發表 查看引用來源

大董馬D飛都算狼、大叔隻馬一嘢就变2.4咁筍!根本1係有意走「靚」位!第三都吾想架、一哥吾爭氣i

呢口賓紛孖寶好過去搶

引用:
原帖由 hkanton 於 2017-5-7 11:15 PM 發表 查看引用來源

呢口賓紛孖寶好過去搶
我估計那條馬主羅一定可以先勝利施入董事局. 唔係好過搶, 係預支上期而已.

引用:
原帖由 hkanton 於 2017-5-7 11:13 PM 發表 查看引用來源
死左都可以做?
應該可以, 因為無第二選擇.
側聞馬主已經訂定幾打白花油,  又訂左幾箱廟街厠紙, 預備上台致辭.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-8 08:23 AM 發表 查看引用來源

應該可以, 因為無第二選擇.
側聞馬主已經訂定幾打白花油,  又訂左幾箱廟街厠紙, 預備上台致辭.
隻馬死左、固然可惜、但也不致於死老豆咁款!所謂天妒英才!命運主宰、也無得怪誰、人就系咁、永遠賴呢樣ˋ賴个樣、吾通騎練想隻馬死咩、可能姓賴D人買左重注wp無仇報!

田太: 你條老野, 枉我爹娘咁遠水路由無理靠黐黎為我打氣, 一句唔該就揾左旗袍入籍南非, 唔好忘記我都入左籍架!

附件

和坤: 達少, 唔好以為昨日撈左粗野, 收衫會手軟, 我隻小子再出應無馬同佢撼架!
達少: 大眼, 你梗係唔係住係山頂, 所以唔知嘜頭嘜路?

附件

照睇那條紅衫魚游上14田都似係無敵.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆