上一頁下一頁
發新話題

【紅爺CLUBBING在IN CLUB 】《1月26號》【 P.1 詳情+相片+吹水】

收藏  |  訂閱
987  23.9k

引用:
原帖由 紅勇士 於 2008-1-16 09:24 PM 發表

通常笫1支飲得最快~ 因為剛剛坐低大家都有貨唔怕飲.
所以下次你遲1個鐘, 我地應該已經飲完2支先o岩數. :smile_43:
咁7條仔都無理由得2支酒呀..........................

引用:
原帖由 紅勇士 於 2008-1-16 09:26 PM 發表

到時俾dicky帶團. $300團呀~! 飲到3-4點架! :smile_38:
飲水飲到3-4點呀??:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 阿布仔 於 2008-1-16 09:26 PM 發表

我就9月後無買!!
升得大痴線.........
而家我見到成地屍骨.......
遲下仲會死得人多.......
我睇最底到2萬1到2萬2~~
到時先入返d:smile_30: :smile_30:
今晚美股好關鍵. 升o既話, 聽日可以執筍貨.
跌o既話, 慢慢睇大戲就算.

引用:
原帖由 紅勇士 於 2008-1-16 09:19 PM 發表

你都on9, 你試下遲到, 夾得仲o能多呀 :smile_34:
不過我聽講有d團飲到2點就無酒...

就算我要再夾, 都係$50-100左右唧
yes....不過要補番句,
你個50-100係絕對超標,
邊有夾咁少又可以飲到嘔架....
幾次夾左都係飲唔晒呀:smile_42: :smile_42: :smile_42:
我都飲到嘔呀....哈哈哈...
:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 evil833 於 2008-1-16 09:26 PM 發表

yes>.....不過佢咁爛玩...
點做燈呀....哈哈....
所以佢去邊度玩我都唔理佢架....
自由度極大.....當然你都唔好理我去邊啦...cc>.:smile_30: :smile_30:
咁其實算唔算係長期飯盒?? 唔使咁快拋棄 :smile_44:

引用:
原帖由 阿布仔 於 2008-1-16 09:27 PM 發表

飲水飲到3-4點呀??:smile_30: :smile_30:
咩呀, 我見大把同胞真係飲black label 溝水架

引用:
原帖由 阿布仔 於 2008-1-16 09:26 PM 發表

咁7條仔都無理由得2支酒呀..........................
夾$200應該乜都夠啦???

引用:
原帖由 evil833 於 2008-1-16 09:29 PM 發表

yes....不過要補番句,
你個50-100係絕對超標,
邊有夾咁少又可以飲到嘔架....
幾次夾左都係飲唔晒呀:smile_42: :smile_42: :smile_42:
我都飲到嘔呀....哈哈哈...
你有邊次唔嘔架? :smile_39:
我俾joey屌我包底o個時你地唔知唧 :smile_44:

引用:
原帖由 紅勇士 於 2008-1-16 09:30 PM 發表

夾$200應該乜都夠啦???
睇黎好返晒.....

引用:
原帖由 阿布仔 於 2008-1-16 09:22 PM 發表

佢地11點先開波.......
我都係遲大半個鐘
都無理由飲一支就無酒加........
果次2點就玩完..........唉~~
最無引就係呢d....
都未玩夠就話走啦!!!
係紅勇度就絕對唔會...
就算佢2公婆走先,
都會留番幾打酒比你慢慢自隊呀....哈哈哈...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆