上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.3k

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-3 03:05 PM 發表

哇,,呢場好難玩喎,唔好考我,我都係搏搏下,信心唔大..我剩係睇到1隻馬最唔著數..8一鳴驚人,排檔唔好,要搶又唔夠快,要留又怕被人頂左落尾..:025:
如果「天域」同「寶行星」搶放,造兩段45秒幾,咁就唔係咁睇呢.....:092:

1+2+5 pq, $10

hope can win. heheheee

4好正喎路 .:092:

:029:  :029:  :029:  :029:
if i only buy 2 + 4 will be good lor, so bad,  bad, bad. too bad, no lucky

引用:
原帖由 amyhk 於 2007-6-3 03:14 PM 發表
:029:  :029:  :029:  :029:
if i only buy 2 + 4 will be good lor, so bad,  bad, bad. too bad, no lucky
唔緊要啦,剛剛個場唔易買,4號嬴又唔係好分..:025:
第7場應該有得玩...:041:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-3 03:16 PM 發表

唔緊要啦,剛剛個場唔易買,4號嬴又唔係好分..:025:
第7場應該有得玩...:041:
4號唔抵喎...佢番到黎贏我覺得都係因為其他2隻比佢更力弱...:096:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-3 03:09 PM 發表

如果「天域」同「寶行星」搶放,造兩段45秒幾,咁就唔係咁睇呢.....:092:
"天域"一出閘去左大西洋...:096:

中2,14....哈哈

引用:
原帖由 something_choy 於 2007-6-3 03:17 PM 發表
中2,14....哈哈
恭喜恭喜~~~:036:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-3 03:01 PM 發表
呢場好睇,有「電子領域」、「新威王」同「告魯夫」賫下一代參戰....:036:
無隻得....:044: 香港馬賫配種成績暫時都係一般....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆