上一頁下一頁
發新話題

P.133 by BoBo P.151 by 小yan

收藏  |  訂閱
3.0k  67.1k

引用:
原帖由 dilf 於 2015-12-3 11:17 AM 發表 查看引用來源

from:

?oh=96cd99b00ef51a6d08984128e43e2579&oe=56F40049&__gda__=1458446 ...
桂格香港 Quaker HK
識時暮.. 把握時機借天王賣廣告.

引用:
原帖由 YanNessIsMe 於 2015-12-3 11:20 AM 發表 查看引用來源

?oh=96cd99b00ef51a6d08984128e43e2579&oe=56F40049&__gda__=1458446474_0652 ...
個point 係,抄野永遠冇咁好。

引用:
原帖由 dilf 於 2015-12-3 11:25 AM 發表 查看引用來源

原來你明白的. 不過我成日覺得都係被自己D design 的執著累事.. 經常性對呢類型的事很敏感, 執著得很
anyway finished the topic... 聽講12月14日有雙子座流星雨..

引用:
原帖由 dilf 於 2015-12-3 11:25 AM 發表 查看引用來源

個對手跟原來的差緊些...

引用:
原帖由 YanNessIsMe 於 2015-12-3 11:03 AM 發表 查看引用來源

真係有傻人.. 話麥當當都成日俾人抄.
咁其實麥當當 俾人抄左D咩呢?
重點: 我無麥當當咁出名, 我的心不是公廁
用麥當當做比喻,哈哈!

引用:
原帖由 YanNessIsMe 於 2015-12-3 11:29 AM 發表 查看引用來源

原來你明白的. 不過我成日覺得都係被自己D design 的執著累事.. 經常性對呢類型的事很敏感, 執著得很
anyway finished the topic... 聽講12月14日有雙子座流星雨..
有冇諗住去睇?

係繁華既香港,我分唔到天上既係星,飛機還是直昇機。

引用:
原帖由 YanNessIsMe 於 2015-12-3 11:29 AM 發表 查看引用來源

以前都唔覺有咁多流星雨,依幾年經常都話有。

引用:
原帖由 dilf 於 2015-12-3 11:34 AM 發表 查看引用來源

有冇諗住去睇?

係繁華既香港,我分唔到天上既係星,飛機還是直昇機。
睇下就唔就到時間去睇..
我估流星雨應該同星,飛機還是直昇機有好大分別, 應該分得到.

引用:
原帖由 YanNessIsMe 於 2015-12-3 11:38 AM 發表 查看引用來源

睇下就唔就到時間去睇..
我估流星雨應該同星,飛機還是直昇機有好大分別, 應該分得到.
重點係,身邊的人是誰,對嗎?

如果隔離既係路人丙,D流星飛到似放煙花,感覺仲酸。因為點解咁靚既景唔能夠同某人分享。

引用:
原帖由 chris@hk 於 2015-12-3 11:36 AM 發表 查看引用來源

以前都唔覺有咁多流星雨,依幾年經常都話有。
呢首冷門,要唱一唱

不著痕跡的一陣雨,
你說那是一群流星,
因為是你,我會相信,
那不是捕風捉影。

等不到一場流星雨。
雨聲一樣,如影隨行。
我卻相信,一點一滴,
是你在呼喚我姓名。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆