上一頁下一頁
發新話題

DRY到爆既大學生兼職記 + 回頭草食ex + 第1個男朋友記事 lol (五)

收藏  |  訂閱
3.0k  65.1k

引用:
原帖由 大耐群鷹 於 2014-4-28 02:32 PM 發表 查看引用來源
搵資料呢家0野最緊要自己識諗keyword

你0個個好似係自動accept0架XD
唔係搵唔到料, 而家係太多料lol 但如果你係話睇ref時睇keywords既話都啱既.......唉

其實我唔識用wechat啊=.='''' 有人sd msg俾我佢會有條bar話add him/her as you contact(類似既野.....)然後我會有個option係"add"
不過我唔知我add唔add有咩分別, 對方都係會一開始就見到icon又sd到msg俾我...=.=''''

引用:
原帖由 abb3164 於 2014-4-28 02:32 PM 發表 查看引用來源

我係魔鬼LOL

為左補償, 你快啲add佢wechat啦XD!

引用:
原帖由 龍馬7 於 2014-4-28 02:33 PM 發表 查看引用來源
真係用左我講果個名:smile_o01:
懶諗..是但啦lol

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-28 02:37 PM 發表 查看引用來源

懶諗..是但啦lol
哈哈,係我榮幸

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-28 02:35 PM 發表 查看引用來源

唔係搵唔到料, 而家係太多料lol 但如果你係話睇ref時睇keywords既話都啱既.......唉

其實我唔識用wechat啊=.='''' 有人sd msg俾我佢會有條bar話add him/her as you contact(類似既野.....)然後我會有個 ...
搵ref寫資料呢家0野真係有排你學

如果人地一搵到你id就add你又話"已加你為朋友",即係你本身無set到要人地打個msg先俾你approve加唔加佢.如果有set到0既,當你收到0個陣就會有個確認之類0既掣俾你"禁".另外你可以按返add去加返對方

引用:
原帖由 龍馬7 於 2014-4-28 02:39 PM 發表 查看引用來源
哈哈,係我榮幸
講到咁誇張lol

而家唔睇wechat啦, 晏啲先add lol

引用:
原帖由 大耐群鷹 於 2014-4-28 02:39 PM 發表 查看引用來源
搵ref寫資料呢家0野真係有排你學

如果人地一搵到你id就add你又話"已加你為朋友",即係你本身無set到要人地打個msg先俾你approve加唔加佢.如果有set到0既,當你收到0個陣就會有個確認之類0既掣俾你"禁".另外你可以按 ...
......................................

妖.........係佢default唔需要我approve啊? 我乜都冇set喎......=.=

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-28 02:42 PM 發表 查看引用來源

......................................

妖.........係佢default唔需要我approve啊? 我乜都冇set喎......=.=
睇你似係啦,不如咁,我wechat send條link俾你睇0下點用好唔好

引用:
原帖由 大耐群鷹 於 2014-4-28 02:43 PM 發表 查看引用來源
睇你似係啦,不如咁,我wechat send條link俾你睇0下點用好唔好
我啱啱望左望=.= 見到有個friend confirmation....我enable左係咪就得架啦=.=?

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-28 02:44 PM 發表 查看引用來源

我啱啱望左望=.= 見到有個friend confirmation....我enable左係咪就得架啦=.=?
係呀,就係咁啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆