上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻偷情記

收藏  |  訂閱
877  138.9k

引用:
原帖由 Daytona-16520 於 2014-5-6 06:23 PM 發表 查看引用來源
:smile_o05:
Hi 妳找我,回多二分夠50分就可以pm我,我等妳
:smile_o15:  Hehe

引用:
原帖由 charmaine2928 於 2014-5-7 10:58 PM 發表 查看引用來源

識尊重呢樣真係...好緊要既...比10個LIKE你:smile_o12:
~~~~~~~~~~~~  講得好岩識得尊重人好重要~~~

引用:
原帖由 charmaine2928 於 2014-5-7 10:58 PM 發表 查看引用來源

我都想講
其實我係一條溝唔到女既可憐虫..........

引用:
原帖由 dragonbone 於 2014-5-8 11:51 AM 發表 查看引用來源

其實我係一條溝唔到女既可憐虫..........
我就唔多信囉...通常話無果D都...

引用:
原帖由 charmaine2928 於 2014-5-9 11:36 PM 發表 查看引用來源

我就唔多信囉...通常話無果D都...
ok,我講真話,我唔亂溝女遮..........
而且可能太耐,無晒技巧添........

引用:
原帖由 dragonbone 於 2014-5-12 12:49 PM 發表 查看引用來源

哦...咁你加多2錢肉緊APPROACH吧
女人/男人同食野一樣,有時灘凍左,就唔想食架喇...

引用:
原帖由 charmaine2928 於 2014-5-12 11:50 PM 發表 查看引用來源

哦...咁你加多2錢肉緊APPROACH吧
女人/男人同食野一樣,有時灘凍左,就唔想食架喇...
佢鐘意食壽司,仲以為凍食都得添..........
呀..........唔係......即唔一定要"食"既.........haha...........
雖然我心思思:smile_44::smile_44:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2014-5-12 12:49 PM 發表 [

啦啦~~都話你是溝女高手啦,似把刀咁,耐冇用生左銹,唔怕磨下就又似把新刀   haha

引用:
原帖由 dragonbone 於 2014-5-13 12:47 PM 發表 查看引用來源

佢鐘意食壽司,仲以為凍食都得添..........
呀..........唔係......即唔一定要"食"既.........haha...........
雖然我心思思:smile_44::smile_44:
HAHA,係喎...壽司係凍食架喎
咁...就算凍食,都要襯新鮮啦,唔通雪一排先食咩...

引用:
原帖由 s_CLAIRE_by168 於 2014-5-13 01:44 PM 發表 查看引用來源

啦啦~~都話你是溝女高手啦,似把刀咁,耐冇用生左銹,唔怕磨下就又似把新刀   haha

呢度大把師兄係高手,每次睇親,都靚仔,高出力,高耐力,人就6~7尺高,果度6~7吋長,我呢d,真係唔得.
但唔知有幾多成真,haha..........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆