上一頁下一頁
發新話題

我的網絡虛擬及真實世界! Page 108: Part XXIV #1606

收藏  |  訂閱
3.1k  228.3k

引用:
原帖由 Tamil 於 1-2-2012 12:18 AM 發表 查看引用來源

咁你可以試下2月頭約佢出街.... 再打聽下佢14號有冇人約
有機會會試下…多謝意見。CHING 唔好再講我呢筆啦… 都係講番樓主 CHING 個故事啦!

大家都認真起上黎了 :smile_44:
引用:
原帖由 yanly 於 2012-1-31 18:50 發表 查看引用來源
除左個post好睇之外,
唔知點解覺得連你地傾計都好睇hahaa

首先多謝支持先。

但呢度始終都係成人板,你下次唔好將你做左幾多年人打出黎~唔係咁好。希望唔好介意。
引用:
原帖由 kenley9707 於 2012-1-31 19:23 發表 查看引用來源
凌晨無訓過無野做用手機上hkd
發現左你呢篇文
雖然當事人係慘
但又豔福無邊
老老實實我生平唔睇and唔鐘意睇愛情故事/人地既經歷
因為我覺得佢地有咁大作咁大博人喊到豬頭咁款都留返句言話好感動好好睇
做左14年 ...

引用:
原帖由 PostitCY 於 1-2-2012 12:20 AM 發表 查看引用來源
新年都係一個好麻煩既節日,好左今年避左
D親烕成日都問,有女朋友未呀 ?
到有女朋友:咁結婚未呀?
到結左婚:咁生仔未呀?
有一個:咁諗唔諗住追多個呀?

我D 老表真係聽唔少,所以我無拜年好耐,逢 ...
係牙!好彩我親戚唔多,唔係真係有排煩。所以新年都係呢係屋企多!

多謝多謝~
引用:
原帖由 CHICHI 於 2012-1-31 19:28 發表 查看引用來源
又睇哂..實在好睇過愛情小說..加油加油!

回覆807 #的帖子

引用:
原帖由 mikeydotnet 於 2012-1-31 09:27 PM 發表 查看引用來源如果有得坐或者搭緊車,試下合埋眼,一到兩分鐘。深呼吸一下,忍到唔得,慢慢放返出黎。個人會舒服d架
thanks

thank you
引用:
原帖由 FATCAT78 於 2012-1-31 21:34 發表 查看引用來源
I have not been following a thread like this for a long time, well done mate

多謝支持,邊PART 喊左?

有機會都分享下啦
引用:
原帖由 purple_pixel 於 2012-1-31 22:04 發表 查看引用來源
好耐無試過咁追文啦!搞到做開CD-ROM既我都忍唔住開新AC回下。
樓主真係寫得好好,我睇睇下都喊左...(自己都有差唔多既experience,感同身受)
期待最後既ending!

我都“咪”緊
引用:
原帖由 Tamil 於 2012-1-31 23:18 發表 查看引用來源

今日放學返黎又見到多左8頁.... :smile_27:
我依家在P.47..... 要努力追.....

回覆812 #的帖子

引用:
原帖由 damabird123 於 2012-1-31 09:41 PM 發表 查看引用來源真係好唔妥咪行去時裝店睇下衫分散下精神等情緒安靜番先囉。
thanks... 頭先係地鐵忍左好耐,後尾係街行左好耐,揾左個無人既地方抒發曬!返到屋企攬住家人,無講咩事,只係攬住,感覺就好温暖,平靜左好多了

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆