上一頁下一頁
發新話題

引板認識 "林先生"令我改變了update了 P.43.51.58.60.62.64.77

收藏  |  訂閱
1.2k  120.1k

引用:
原帖由 Ashiriel 於 2011-6-10 11:50 PM 發表 查看引用來源

至少唔會窿窿都搵唔到掛?:smile_o13:
我驚我要捉住佢個頭帶佢入閘囉.....

引用:
原帖由 Seductive 於 2011-6-11 12:01 AM 發表 查看引用來源

我驚我要捉住佢個頭帶佢入閘囉.....
好似跑馬俾人夾手夾腳捉入閘。

引用:
原帖由 Ashiriel 於 2011-6-11 12:09 AM 發表 查看引用來源

好似跑馬俾人夾手夾腳捉入閘。
到時都唔知我照顧佢入閘,定自己幫自己到終點......:smile_19: :smile_19: :smile_19:

引用:
原帖由 Seductive 於 2011-6-11 12:19 AM 發表 查看引用來源

到時都唔知我照顧佢入閘,定自己幫自己到終點......:smile_19: :smile_19: :smile_19:
緊係照顧自己先啦。:smile_o01:

引用:
原帖由 Seductive 於 2011-6-11 12:19 AM 發表 查看引用來源

有無咁浮誇呀....:smile_34:

其實我覺得唔駛太執著年齡既,好似妳當初介意佢細過妳,之後妳都慢慢算係接受左佢啦,而且佢都係細妳兩歲者,有幾幼稚者??又唔係得十幾歲!!

support 下先:smile_o12:

引用:
原帖由 了解妳秘密 於 2011-6-11 01:51 AM 發表 查看引用來源
其實我覺得唔駛太執著年齡既,好似妳當初介意佢細過妳,之後妳都慢慢算係接受左佢啦,而且佢都係細妳兩歲者,有幾幼稚者??又唔係得十幾歲!!
絕對支持。。我細佢兩歲。唔明差得幾遠。我自己經濟又隱定。係樣睇落後生

淋生,留番小小比小弟食下啦,跪求!

我估你又係同林生差唔多年紀呢~
引用:
原帖由 了解妳秘密 於 2011-6-11 01:51 AM 發表 查看引用來源

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆