上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 33

收藏  |  訂閱
3.1k  56.8k

引用:
原帖由 偽警167 於 2011-5-8 10:38 PM 發表 查看引用來源

你都好膚淺,絕大多數都係為錢,但絕對唔係全部!
女人身材正,男人先覺正!條女玩心理唔定,玩手段都唔定!
你下一世做左男人先講啦.
我知不是全部..........但不外表我膚淺...

我都好了解d 男人想要乜架!!

只是不太了解 d 囡囡的心態...

引用:
原帖由 偽警167 於 2011-5-8 10:41 PM 發表 查看引用來源

乜原來你就係果條女!:smile_30: :smile_30: :smile_30:
O !! 是的 !

我是female  !!:smile_o05: but i am not that girl !!

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-5-9 10:43 AM 發表 查看引用來源

我知不是全部..........但不外表我膚淺...

我都好了解d 男人想要乜架!!

只是不太了解 d 囡囡的心態...
哦!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-5-9 10:44 AM 發表 查看引用來源

O !! 是的 !

我是female  !!:smile_o05: but i am not that girl !!
沉區你都啱???沉左隻鴨呀???:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 偽警167 於 2011-5-8 10:49 PM 發表 查看引用來源

沉區你都啱???沉左隻鴨呀???:smile_30: :smile_30: :smile_30:
你沒看以前 d posts...所以不知 !!

我曾沉..沉區某人 !!

而加唔沉以前那人了 !!

引用:
原帖由 偽警167 於 2011-5-9 10:49 AM 發表 查看引用來源

167兄~~蓮妹已在這裡已一段時間了..佢同其他C兄刀已很熟:smile_44:

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-5-9 10:37 AM 發表 查看引用來源

巨兄早 !!今個 weekend 有冇曳曳呀 ?

有無約你老友上大6 呀 !!
妳問吓佢:smile_46:

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-5-8 10:54 PM 發表 查看引用來源

167兄~~蓮妹已在這裡已一段時間了..佢同其他C兄刀已很熟:smile_44:
keke... 佢地見到我個名.. 就唸起 一個 人 !!

:smile_o06: 大波蓮 !!

引用:
原帖由 南島 於 2011-5-8 09:12 PM 發表 查看引用來源
沈了國內一個囡囡已兩個月,花費六萬了。
她其實很著緊我,因每次找她我都會給錢。
但這兩個月,經常發現她會無端端關了手機,或者開了手機又無接電話。
她每次的解釋是:手機無電、睡覺了、沒有儲值費了、沒有帶 ...
南島兄~囡囡所謂著緊你只是因為你肯比錢佢~如果佢真係著緊你~根本就吾會出現以上各種失蹤既情況~另外~我一聽到呢句就覺得有問題(兩個月花費六萬)~點解會用咁多錢呢~要研究這個問題~囡囡吾想比你知佢住係邊~好可能佢本身同狼狗一齊住~而你比既錢就同狼狗一齊駛~以上種種情況顯示佢根本就吾係鍾意你~佢只係因為你有錢比佢~所以繼續同你作有限度既往來~錢先係佢既目標~

你現在一定會覺得好煩好急同好亂~腦海浮現出百個可能~她究竟想怎樣呢?你又會感覺好吾甘心~因為錢又比左咁多~但係竟然得吾到預期既結果~

其實好簡單做個試驗~你試下同佢講呢一兩個月好手緊~冇錢或者比少一半錢比佢~睇下佢反應係點~

我建議你盡快同佢分手~這種不是叫愛情~用錢去換來所謂既愛情只是自欺欺人~到最終你會發覺心靈上越黎越空虛~因為你得吾到愛的溫暖~只是性交易既其中一種型式而已~

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-5-8 10:55 PM 發表 查看引用來源

妳問吓佢:smile_46:
keke  禾下次問下佢先 !!
你靚仔 d 定 佢靚仔 d  ??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆