上一頁下一頁
發新話題

接觸主奴 (相#153,313,381,445 文p.46 #688 - 1月10 update)

收藏  |  訂閱
948  111.8k

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-17 05:34 PM 發表 查看引用來源

夠架啦…對我黎講…比我玩吓下真係……
就真係無feeling囉 咁細

引用:
原帖由 bcm 於 2011-1-17 05:39 PM 發表 查看引用來源

又係啵
我個pat唔係咁大架咋
唔係喎…之前張相你個籮又圓又滑,都好好摸吖…總你波籮都咁正啦…

引用:
原帖由 bcm 於 2011-1-17 05:39 PM 發表 查看引用來源

就真係無feeling囉 咁細
我係痳甩佬,話勁就勁啦!唔好駁咀,l like them btw 左面張相你條 c 好正,著住後插我諗我會走火呢…

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-17 05:41 PM 發表 查看引用來源

唔係喎…之前張相你個籮又圓又滑,都好好摸吖…總你波籮都咁正啦…
咪再讚,面紅了

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-17 05:43 PM 發表 查看引用來源

我係痳甩佬,話勁就勁啦!唔好駁咀,l like them btw 左面張相你條 c 好正,著住後插我諗我會走火呢…
係我著絲襪,叫佢搵交剪剪開個窿架
佢尋日話一路拍片,一路見住我咁既裝,仲要肛交,佢都好快要走火 :smile_47:

引用:
原帖由 bcm 於 2011-1-17 05:47 PM 發表 查看引用來源

咪再讚,面紅了
哈哈…b 姐你9經戰場又會面紅既,原來 b 姐都有柔情一面… num num... num.....

引用:
原帖由 bcm 於 2011-1-17 05:48 PM 發表 查看引用來源

係我著絲襪,叫佢搵交剪剪開個窿架
佢尋日話一路拍片,一路見住我咁既裝,仲要肛交,佢都好快要走火 :smile_47:
吓自己剪‵又剪得幾圓波…有無剪埋前面?點解唔會條呀…可以用多幾次痳…
你隻公有無1分仲就交貨吖…你咪好辛苦囉…

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-17 05:51 PM 發表 查看引用來源

哈哈…b 姐你9經戰場又會面紅既,原來 b 姐都有柔情一面… num num... num.....
梗係喇,欲拒還迎至係高招麻:smile_47:

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-17 05:55 PM 發表 查看引用來源

吓自己剪‵又剪得幾圓波…有無剪埋前面?點解唔會條呀…可以用多幾次痳…
你隻公有無1分仲就交貨吖…你咪好辛苦囉…
有剪埋前面
佢無咁快,少極都5分鐘喇

引用:
原帖由 bcm 於 2011-1-17 06:24 PM 發表 查看引用來源

梗係喇,欲拒還迎至係高招麻:smile_47:
b 姐道行真高,真係要揾次同你過番兩招先得…:smile_15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆