上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 13

收藏  |  訂閱
1.7k  39.8k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-16 04:56 PM 發表 查看引用來源
真係要知乜語氣......如果是...抄!里媽的b騙我...那又是另回事
如果是...唷!寶貝,這地方巧漂亮吖,你真少來,老是裝窮,我不理你嗱!      咁又唔同講法.

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-16 04:56 PM 發表 查看引用來源
真係要知乜語氣......如果是...抄!里媽的b騙我...那又是另回事
如果是...點解(開始飲泣)...點解你要呃我...我對你咁好...我做咩都係為左你(跟着是狂喊)...你又話冇咩錢...我同屋企嘈...吓吓幫住你...差啲同佢地反面呀...點解呀...點解呀...你依家已經呃我...我真係唔敢想像將來會係點呀(繼續喊)...

咁又會點:smile_14:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-4-16 04:57 PM 發表 查看引用來源

女人好那煩, 有D野真係要呃下佢, 善意的呃, 我有次好死蠢以為坦白好醒目, 點知夜晚佢發作唔比我返房訓
如果不是捉姦在床,打死也不要承認, 千萬別相信女人...說吧...說了我會原諒..狗屁!

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-4-16 04:57 PM 發表 查看引用來源

女人好那煩, 有D野真係要呃下佢, 善意的呃, 我有次好死蠢以為坦白好醒目, 點知夜晚佢發作唔比我返房訓
去桑拿房過夜囉,我幫你訂房又點話丫:smile_44:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-16 05:01 PM 發表 查看引用來源
如果是...唷!寶貝,這地方巧漂亮吖,你真少來,老是裝窮,我不理你嗱!      咁又唔同講法.
希望是一句起兩句止, 再加上黑面, 就應該是龍兄所講不是窮不窮的問題, 而係你呃我的問題 :smile_13:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-16 05:05 PM 發表 查看引用來源

如果是...點解(開始飲泣)...點解你要呃我...我對你咁好...我做咩都係為左你(跟着是狂喊)...你又話冇咩錢...我同屋企嘈...吓吓幫住你...差啲同佢地反面呀. ...
我會在26樓穿窗而出

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-16 05:05 PM 發表 查看引用來源

如果是...點解(開始飲泣)...點解你要呃我...我對你咁好...我做咩都係為左你(跟着是狂喊)...你又話冇咩錢...我同屋企嘈...吓吓幫住你...差啲同佢地反面呀. ...
太浮誇了 :smile_30:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-16 05:06 PM 發表 查看引用來源

去桑拿房過夜囉,我幫你訂房又點話丫:smile_44:
我比錢又點話:smile_34:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-16 05:06 PM 發表 查看引用來源
如果不是捉姦在床,打死也不要承認, 千萬別相信女人...說吧...說了我會原諒..狗屁!
我以後都唔敢講了

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-4-16 05:07 PM 發表 查看引用來源

太浮誇了 :smile_30:
粤語長片.....南紅vs張英才

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆