上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 12

收藏  |  訂閱
1.5k  42.5k

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-3-27 09:57 AM 發表 查看引用來源

冇呀, 龍哥繼續睇証, YKW好多囡 :smile_o12:, 高球去上海玩, 寶寶霸左個第二之後唔見人, 你就祝你恩愛到老 :smile_o09:
早晨,三位師兄  比Van兄嚇一跳,我己開始撒退緊d女,我想最終會維持兩個就算,多真係好煩感覺得個亂字,連對話都要想想,怕講錯野:smile_o02:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-3-27 10:03 AM 發表 查看引用來源

哈哈...路...還是要走........
你兩位就快可以下山啦.......剩低我响度孤獨終老:')

引用:
原帖由 golftin 於 2010-3-27 10:30 AM 發表 查看引用來源

咩你兩兄弟咁早就咁感性,禾剛剛「遲長」,牙也未刷,就響「早神」

打左個波落河去執牙?宜家先見你

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-3-27 09:16 AM 發表 查看引用來源

呢D野預左架啦, 上面又其是農村, 真係有咩事咩都要錢的, 加上佢地又多兄弟姐妹,
事但一個頭暈身興要錢第一時間會想起你, 我呢一年佢屋企有個堂哥成日問我條女
借錢, SMS成日叫我條女開口問我借, 次次都幾千到 ...
結左婚真係多好多親戚架,我朋友去年去一次拜年,佢話要再過二三年再去,上面村d人又特別仲意比較同愛面子,特別是個女嫁香港人

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-3-27 11:02 AM 發表
早晨,三位師兄  比Van兄嚇一跳,我己開始撒退緊d女,我想最終會維持兩個就算,多真係好煩感覺得個亂字,連對話都要想想,怕講錯野:smile_o02:
多一個唔多....少一個唔少.......
咁味係囉........兩頭暪........好辛苦架......:smile_o03:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-3-27 11:05 AM 發表
你兩位就快可以下山啦.......剩低我响度孤獨終老:')
只不過係......你睇我好......我睇你好啦.......

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-3-27 11:02 AM 發表 查看引用來源
你D囡囡仲要互相相識

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-3-27 11:16 AM 發表
結左婚真係多好多親戚架,我朋友去年去一次拜年,佢話要再過二三年再去,上面村d人又特別仲意比較同愛面子,特別是個女嫁香港人
已pm.:smile_o05:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-3-27 11:02 AM 發表 查看引用來源

比禾真係要印份排位先記得:smile_13:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-3-27 11:28 AM 發表

你D囡囡仲要互相相識
咁先可以顯得ykw兄勁.......:smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆