上一頁下一頁
發新話題

03/12 蒲俠CP聚會~ (天字堆討論站)

收藏  |  訂閱
1.2k  53.4k

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2010-9-15 03:48 PM 發表 查看引用來源

06年 ? 咩類型架post 先...

我搵下部腦... 發覺有d post save 左...

同家陣俾, 真係冇咩... report 係 readable 的. ~:smile_27:
你講d report係0係你部電腦搵到..定係0係DISCUSS search嫁?

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-9-16 01:03 PM 發表 查看引用來源

你..你..你..你想點呀???
天天咁驚做咩野

早晨啊

引用:
原帖由 icecoolio 於 2010-9-15 06:18 PM 發表 查看引用來源

耕田既呀姐打JJ....... 你 JJ 有無破皮??:smile_53:  耕田既隻手應該起晒繭.........:smile_29: :smile_29: :smile_29:
耕田形容呀姐副專容0者....

而傷既並唔係我既身體..而係心靈.....

(當時亦都好內疚,點解唔聽電視廣告教落,要大聲叫唔好:') ..."

引用:
原帖由 中小企 於 2010-9-16 01:05 PM 發表 查看引用來源

天天咁驚做咩野

早晨啊
午安啊...

唔好講小,午個靚睡先而家

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2010-9-15 07:47 PM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 icecoolio 於 2010-9-15 06:18 PM 發表 查看引用來源

耕田既呀姐打JJ....... 你 JJ 有無破皮??:smile_53:  耕田既隻手應該起晒繭.........:smile_29: :sm ...
低調D啦..............除左俾D女知道之外....

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-9-16 01:04 PM 發表

你講d report係0係你部電腦搵到..定係0係DISCUSS search嫁?
discuss 度已經 search 唔到架啦..

07年 post. 有二帖, 你望下. ~

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2010-9-16 02:10 PM 發表 查看引用來源

discuss 度已經 search 唔到架啦..

07年 post. 有二帖, 你望下. ~
唔該晒湯板....依D DISCO REPORT真係絕跡多年咯..睇番以前D開心野..真係會心微笑
亦只能嘆句"往事只能回味"....可能以後都機會玩番以前D大型PARTY喇

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-9-16 06:50 PM 發表

唔該晒湯板....依D DISCO REPORT真係絕跡多年咯..睇番以前D開心野..真係會心微笑
亦只能嘆句"往事只能回味"....可能以後都機會玩番以前D大型PARTY喇
我整埋下個 hardisk 發現左.. 少量post. 家陣睇番.. 真係 懷念呀...

你十年唔寫一次架 report,都精彩呀,... 呵~:smile_30:

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2010-9-17 09:15 AM 發表 查看引用來源

我整埋下個 hardisk 發現左.. 少量post. 家陣睇番.. 真係 懷念呀...

你十年唔寫一次架 report,都精彩呀,... 呵~:smile_30:
係個PARTY精彩0者...:smile_34:

唔寫report係一個普遍既現象, 初時上D台,都會出下REPORT, 多留言D, 慢慢就大家都會懶得出REPORT...

引用:
原帖由 中小企 於 2010-9-16 01:05 PM 發表 查看引用來源

天天咁驚做咩野

早晨啊
喂,你點解會係呢到架?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆