上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  445.4k

引用:
原帖由 男男自語 於 2010-2-6 09:11 PM 發表 查看引用來源
第8日訓覺都仲係痛醒
各位c兄痛到幾時啊?
我個時好似第7 or 8日左右開始唔痛...見呢度好多c兄,應該都係 1-2 week 內開始扯起都唔痛..
要比d耐性了~~

已經覆咗診啦! 陳東飛幫我打開咗D紗布,見倒個傷口,他說傷口無問題,幾好 佢問我早上有無勃起後痛,我話緊係有啦,但我都明白是無法避免的,佢仲解釋個傷口情況我知,現在要每天洗傷口,姑娘問我要唔要買埋d傷口護理用品,我緊係買埋啦,費事自己唔識買,買錯哂就麻煩lu:smile_13:

小弟手術後差不多1個月,
重有小小線未甩晒,
但係3點位重係腫左,
聽朝去陳醫生度覆診,
希望快D完全康復啦:smile_40: :smile_40: :smile_40:

唔該~點先知自己係咪過長???

我反左一個禮拜左右
我係正常情況好易就反到,勃果陣都就黎反到
但係冇勃果陣反左之後好快縮番入去(應該係鬆左)
咁如果係咁,我係咪只能係勃果陣先見到龜頭,而唔勃果陣就見唔到龜頭?
呢個情況係咪正常?

我要自己番先可以露成個龜頭出黎
咁算唔算過長
我未試過搞野..
琴晚女友幫我口交
我覺得有D唔舒服既感覺..
即係佢掂落稷好敏感咁樣,,
咁係唔係需要割?

引用:
原帖由 magic1122 於 2010-2-11 11:20 PM 發表 查看引用來源
我反左一個禮拜左右
我係正常情況好易就反到,勃果陣都就黎反到
但係冇勃果陣反左之後好快縮番入去(應該係鬆左)
咁如果係咁,我係咪只能係勃果陣先見到龜頭,而唔勃果陣就見唔到龜頭?
呢個情況係咪正常?
你可以反出黎洗個龜頭,
我覺得唔駛割,每日拉下,就會鬆D 0架喇!
D 人反唔到洗個龜頭先會割

引用:
原帖由 煙乂仔 於 2010-2-14 07:57 PM 發表 查看引用來源
我要自己番先可以露成個龜頭出黎
咁算唔算過長
我未試過搞野..
琴晚女友幫我口交
我覺得有D唔舒服既感覺..
即係佢掂落稷好敏感咁樣,,
咁係唔係需要割?
我覺得唔駛... 反多D 就得
因為你個龜頭太過敏感之麻
每日沖涼果陣反出黎沖就好好多ga la

引用:
原帖由 keithv 於 2010-2-15 11:14 AM 發表 查看引用來源

我覺得唔駛... 反多D 就得
因為你個龜頭太過敏感之麻
每日沖涼果陣反出黎沖就好好多ga la
我已經盡量反多D
之前睇醫生都話可割可唔割..
叫我平時都反出黎
但係我著左褲掂到個龜頭就好敏感-_-
行路好唔舒服..

引用:
原帖由 煙乂仔 於 2010-2-15 03:04 PM 發表 查看引用來源

我已經盡量反多D
之前睇醫生都話可割可唔割..
叫我平時都反出黎
但係我著左褲掂到個龜頭就好敏感-_-
行路好唔舒服..
唔~你而家都仲好敏感...
你而家暫時每日沖涼果陣先反啦, 一路沖涼淋果陣, 用隻手"輕輕" "渣" 住個龜頭 (水會減低個敏感度)
過多幾日,就會無咁敏感
無咁敏感先反多D啦!

同埋你勃果陣係咪可以完全反起?
如果唔係, 你平時都反起... 如果突然間勃起即刻包返住個龜頭呀~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆