上一頁下一頁
發新話題

ⓘⓡⓘⓢ徵喪傻癲之男女友③走到谷底只想埋葬

收藏  |  訂閱
1.5k  27.9k

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-8-4 12:09 AM 發表 查看引用來源

咁都唔使哭架...:smile_13:
咁我聽日唔係度喇喎....咁點算...:smile_13:
比張閃咭佢:smile_o12:

引用:
原帖由 wingmei 於 2009-8-4 12:11 AM 發表

我聽日開始唔會上來的了:smile_24:
但係我6號返黎喇喎...

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-8-4 12:11 AM 發表

有用架咩?:smile_o12:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-8-4 12:08 AM 發表 查看引用來源

我都想呀...聽日下午飛lu...:smile_13: 唸住係飛機訓囉....跟住返酒店...又訓...:smile_27:
都係丫
只有2個鐘訓而已

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-8-4 12:11 AM 發表

你奧~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-8-4 12:11 AM 發表 查看引用來源

賓館有上網服務?:smile_o10:

引用:
原帖由 Usteakum 於 2009-8-4 12:12 AM 發表

都係丫
只有2個鐘訓而已
你都arm....我怕返到酒店都係冇得訓...因為...仲未做哂d野....聽日上到去..又係做...又怕自己一個一間房....唉...唔使指意訓得好...

引用:
原帖由 Usteakum 於 2009-8-4 12:13 AM 發表

賓館有上網服務?:smile_o10:
有~~~~:smile_o10:....唔係點做公司野...

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-8-4 12:14 AM 發表 查看引用來源

你都arm....我怕返到酒店都係冇得訓...因為...仲未做哂d野....聽日上到去..又係做...又怕自己一個一間房....唉...唔使指意訓得好...
一般我在房間都是半夜才入睡
有可能約朋友去外食飯 甚至到97之類的地方飲下酒
心情不好就到處走走
餓就找地方吃點東西
當然跟你一樣 不忘做事 不過人總需要輕鬆及自己的時間 你亦不妨嘗試一下

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-8-4 00:11 發表 查看引用來源

因為某d事 我唔想再係其他帖出現

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆