上一頁下一頁
發新話題

誠徵36或以上單身男士, 做朋友,伴侶或渴望建立家庭生活均可(不要sp)

收藏  |  訂閱
1.5k  32.8k

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-7-27 22:48 發表 查看引用來源

其實相處2-3個月已經可以看到不少野了.:smile_40::smile_40:

係呀~基本上一個月咩都清楚晒~

引用:
原帖由 啟天 於 2009-7-27 10:52 PM 發表 查看引用來源

不過真係開始麻木:smile_13:

等唔等於犯賤:smile_41::smile_41:
你好似想講話你 適應晒 比人蝦的感覺... right??

你係指甚麼麻木, 我其實不太明:smile_13:

引用:
原帖由 啟天 於 2009-7-27 10:53 PM 發表 查看引用來源

係呀~基本上一個月咩都清楚晒~

對.........:smile_40:除非有心騙人的大騙子:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-7-27 22:51 發表 查看引用來源

算啦, 搵個好女仔, 真正愛錫你的女仔 而唔係搵你笨的女仔:smile_40:
你幾鐘意佢, 若她對你不好, 都是無用, 你自己囉來辛苦的.

嗯
  我都知~
  對我唔就算佢條件幾好都唔關我事~

引用:
原帖由 啟天 於 2009-7-27 10:54 PM 發表 查看引用來源

嗯
  我都知~
  對我唔就算佢條件幾好都唔關我事~

\
係好真實的一句話...:smile_54::smile_54:

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-7-27 10:44 PM 發表 查看引用來源

兩個人相處是互動的 , 你越麻目去遷就對方, 對方就越會..(要看他/她的人品)
若他/她人品好. 明事理, 他/她會珍惜, 若不是的話, 他/她只會變本加厲, 食住上.:smile_22::smile_22:
這一點我學透了.......:smile_34 ...
領教過:smile_o08:

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-7-27 22:53 發表 查看引用來源

等唔等於犯賤:smile_41::smile_41:
你好似想講話你 適應晒 比人蝦的感覺... right??

你係指甚麼麻木, 我其實不太明:smile_13:

開始對愛情麻木
  對女人冇感覺,包括SEX:smile_13:

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-7-27 22:56 發表 查看引用來源
\
係好真實的一句話...:smile_54::smile_54:

愛情要互相珍惜互相付出先長久

引用:
原帖由 啟天 於 2009-7-27 11:00 PM 發表 查看引用來源   開始對愛情麻木  對女人冇感覺,包括SEX:smile_13: 
莫非你對男人先有感覺!:smile_30:

想下開心野啦!

引用:
原帖由 hea2006 於 2009-7-27 23:14 發表 查看引用來源

莫非你對男人先有感覺!:smile_30:

想下開心野啦!

男人更加冇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆